Відгук про роботодавця «Интернет портал Укрбизнес» Доданий: 22.10.19 11:42
Інші назви: Украинские интернет технологии
Сайт: www.ukrbiznes.com
Адреса: Україна, м. Луцьк
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Стартова зарплата: $150
Шановні шукачі роботи, зверніть увагу! Я не анонім і не намагаюсь перешкодити чи нашкодити роботі порталу Ub.ua. Мій відгук - застереження для Вас не попастися на розводняк!
- Молодий та привітний колектив, який завжди готовий допомогти, підказати, вирішити поставлене завдання.
- Світлий та просторний кабінет.
- Зручне місце розташування компанії та графік роботи.
НЕ рекомендую будь-яку співрацю з компанією Валентина Цейка. Неадекватний керівник, який ніколи не чує того, що ти намагаєшся йому порекомендувати для покращення умов праці та росту UB.UA. Всіляко намагається поглузувати з працівників компанії. Постійно хизується своєю зверхністю над іншими. Скупий та безвідповідальний керівник, який постійно ховається від невдоволених клієнтів. Не виплачує заробітню платню роками. "Шахрай, який відпочиває за Ваш рахунок". В результаті великої заборгованості перед працівниками намагається знайти в твоїй роботі недоліки, щоб зняти штраф із зарплати.
P.S. Валентине, 2000 грн. сьогодні не гроші, але я ціную свій час. (До цього часу Валентином Цейком не була виплачена вищенаведена сума (минуло вже 1.5 роки).