Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «kadium-group» Добавлен: 09.11.19 19:33

Основна назва: kadium-group
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Адреса: Україна, м. Ялта
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,44/5,0

Перегляди: 791
Усього відгуків: 101
Опис діяльності:
Сеть магазинов; розничная торговля
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Січень 2017 г.
Стартова зарплата: $600
Поточна зарплата: $700
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Практично немає. Але корпоративи гарні...
Окрема подяка моєму безпосередньому керівнику.

Негативні сторони компанії

Особливо хочу звернути увагу на роботу СБ. Вони начебто і є, але по суті немає. Займаються лише тим, що їздять по магазинах та фотографують якісь дрібниці, за що можна поставити штраф. Наприклад нитки на келимці, чи викладку товару, який на їх погляд не так висить і т.д. Питання до СБ! Чи це ваша робота чи вам більше зайнятися нічим?
Недостачами, крадіжками товару, продавцями вони не займаються, взагалі, від слова зовсім! А навіщо, якщо якісь проблеми, то вся відповідальність на ТМ. При чому не розбираючись, є проблема - винен! А вирішити? А розібратися? Реально якщо б цієї структури взагалі не було, нічого б не змінилося.
Коротше, жодної помочі чи зворотнього зв'язку.
Робота ПК.
Це взагалі окрема тема. Вона і продавець і охоронець і прибиральниця і вантажник і т.д. І все це за зарплатню в 2-3000 на місяць МАКСИМАЛЬНО! А якщо порахувати недостачі які вона платить, то і того менше. При цьому з ТМ вимагають підбору виключно високоякісного персоналу. Як! За такі гроші якщо не краде і відчиняє магазин вчасно це вже їй велика дяка! Я вже мовчу про чек-лист від якого тільки сміятися хочеться враховуючи викладене вище.
Плюс до того, майже всі, а в мене взагалі всі продавці офіційно не працевлаштовані! Перша перевірка і ужас! І вгадайте хто буде винен... ТМ)) А чого, спитаєте ви, да ну хтось має бути крайнім і з когось вирахувати шраф, не СБ ж цим займатися і платити, в них інша, нікому не відома міссія.
Робота ТМ 24/7/31. Ні на сім'ю ні на щось інше часу взагалі немає. І це при відповідальності повній! При чому відповідаєш за те на що міг вплинути і на що не міг ні фізично ні як взагалі.
Немає жодних компенсацій ні на авто ні на зв'язок. За 3 роки роботи машину просто вбив.
І це все при зарплатні, яка вже давно не є конкурентоспроможною в нашому регіоні. Я вже мовчу про графік, те що пишуть як плюс, що можна планувати свій час! Ні, якщо подивитися з того боку що плануєш ти його сам, то так, але це планування виглядає так: понеділок- субота з 7:00 по 21:00 працюю, плюс дорога, з 21:00 по 24:00 працюєш на комп'ютері, неділя вихідний))) буду працювати з 9:00 до 22:00.
Робота складу - при першій можливості вас вкинуть.
Робота постачання - ви взагалі хоч іноді заглядаєте до комп'ютера? Дивитеся залишки на магазинах? Чи задача максиму випорожнити склад? З товаром взагалі біда і печаль((( Як тільки приходить сезон, ми до нього не готові. Хочете підняти продажі, зверніть на це увагу і не просто зверніть, а приділіть їй максимум зусиль!
Коротше якщо підрерюмувати:
Робота важка, не вмотивовані до роботи ніхто, починаючи з експедиторів, закінчуючи РД. Рівень ЗП враховуючи навантаження і відповідальність, дуже низький. СБ не працює зовсім. Постачання дуже слабке. Вимоги завищені. До продавців відносяться плохо. Багато людей які невідомо нащо взагалі існують їх посади і нащо ви платять.
P S. Не рекомендую жодним чином.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5