Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «kadium-group» Добавлен: 11.11.19 09:41

Основна назва: kadium-group
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Адреса: Україна, м. Вінниця
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,44/5,0

Перегляди: 809
Усього відгуків: 101
Опис діяльності:
Сеть магазинов; розничная торговля
Автор(-ка): Антон (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: РД-ТМ
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2019 г.

Позитивні сторони компанії

Понимание того, что ты работаешь на собственника Андрея Анатолиевича, человек с Большой буквы!!!
Было раньше очень много плюсов, до прихода супер команды борович и компании с фокса(

Негативні сторони компанії

Після приходу нового керівництва на чолі з Іриною Борович та її "супер команди" працювати в компанії Кадіум стало просто жахливо. Все обіцяне для покращення роботи супер керівником Борович не виконано. Про все попорядку.
З ПК зробили працівників не за фахом(вони зараз : продавці, прибиральниці, грузчики,двірники,аналітики,бухгалтери). Заробітна плата була суттєво зменшена,а кількість робочих днів збільшена. Раніше до компанії люди приходили із-за графіка роботи,який влаштовував працівників.
ТМ - це люди у яких зараз не має вільного часу для вихідних, для сім*ї. Ненормований робочий день під час якого ТМ тільки те і робить,що виконує незрозумілі завдання нового керівництва(суворе дотримання планування свого робочого тижня(експрес аудит,комплексна перевірка,торговий день,інвентарізація)),а скільки поточних завдань виникає на магазинах щодня,які є пріорітетними для вирішення.
РД- на данній момент ці посади переважно займають люди теж із оточення нового керівництва,а ті РД,які залишилися на своїх посадах позбавлені своєї точки зору. У нового керівництва є дві думки(одна їхня,друга неправильна). Всі РД які працюють в компанії більше 2,5 років цураються висловити свою думку,тому що бояться бути звільненними. Скільки колишніх співробітників було звільнено за вказівкою Борович, тільки із-за того,що люди мали власну думку.
НД- співробітники,які переважно теж із оточення Борович.
Аудиторський відділ- це відділ в який набрали безліч непотрібну кількість співробітників,які самі не розуміють чим повинні займатись на чолі з рябковою яка створила масу проблем для роздрібу та ставить задачі на розмір штрафів своїм аудиторам (їхні слова). Деякі з них не можуть відрізнити чоловічі речі від жіночих,а згідно із незрозумілим чек-листом,який доречі змінюється кожних три місяці,фіксують порушення за які ТМ отримують штрафи..
Дивно,що в компанії,як у Верховній Раді із зміною керівництва,співробітники,які були в компанії у моменти її становлення змовчують про її занепад від власника,тільки задля збагачення і збереження своєї посади. Розмовляти вони вміють добре і замилюють свідомість власника дуже красномовно, а на практиці і результатах - картина інша і рівень невдоволення в компанії уже на сьогонішній день зашкалює.
Всі звільнені співробітники швидко влаштовуються в конкурентів(Конфіскат,Краща ціна,Мода юа).
Андрій Анатолійович, прошу Вас втрутитися в ситуацію і не дати компанії стати на коліна,як поставили на коліна мережу Фокстрот.
Три роки назад кожному працівнику було престижно працювати в компанії Кадіум,що не скажеш про сьогодення.
Керівництво, яке приводить компанію до занепаду,про них повинен знати кожен:
Борович Ірина, Кириленко Андрій ,Москаленко Юлія, Рябкова Мирослава.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5