Відгук про роботодавця «Smaki Maki» Добавлен: 09.12.19 19:04
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: smaki-maki.com
Телефони: 0 800 20 40 40
Адреса: Україна, м. Львів, Черновола
Автор(-ка): Гость (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Інші назви: Смакі Макі, Sushi Go
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: smaki-maki.com
Телефони: 0 800 20 40 40
Адреса: Україна, м. Львів, Черновола
Доставка піци та суші
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Не успел увидеть
Массовое явление - бесплатная стажировка неделю, после которой записывают все твои идеи и говорят, что ты нам не подходишь, ты нам не рассказывай что надо делать.
Таких несчастных стажеров там третий через два. Кого не представят - "с нами он день, два или три..." а потом уже никого и опять стажеры.
Дякуємо за Ваш відгук.
Smaki-maki – це молода компанія, що активно розвивається, має амбітні плани та достойно оцінює своїх працівників. В нашу команду ми підбираємо саме тих спеціалістів, цілі, погляди та цінності яких максимально співпадають з нашими! За останній період штат нашої компанії значно збільшився, тому присутність в колективі стажерів є цілком природною та зрозумілою. Окрім того, на співбесіді кожного кандидата ми попереджаємо, що відбір проходить на конкурсній основі і на одне робоче місце може стажуватися декілька людей одночасно. Ті кандидати, які не відчувають в собі достатньої впевненості та не готові до такого підходу – мають змогу відмовитися. Тому з нашого боку все чесно та прозоро!
Нам прикро, що ви не змогли себе реалізувати в нашій компанії. Бажаємо Вам знайти саме ту компанію, яка буде максимально відповідати Вашим очікуванням!
З повагою,
менеджер компанії Smaki-maki