Отзыв о работодателе «Киевский международный университет» Добавлен: 04.03.20 13:39
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Дата собеседования: 2019 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
навчання до 13
Почали шукати заздалегідь школу для дитини, щоб перейти з молодшої школи у п'ятий клас. Прочитала відгуки, жахнулася. Але вирішила поспілкуватися зі своїми знайомими дівчатами, діти яких навчаются тут. Те що я почула мене шокувало. Викладання залишає бажати кращого, часто змінюються вчителі. Деякі вчителі часто кричать на дітей, можуть навіть і застосувати грубу силу і їх не звільняють, так як працювати у них ніхто не хоче. Обурюватися чомусь ти не маєш права, відразу загрози відрахуванням. Атмосфера в школі не здорова, всіх постійно лякають відрахуваннями за найменші провини. Багато дітей забирають батьки з цієї школи і тоді адміністрація цим лякає інших, кажучи що їх всіх виключили. Свою дитину в цю школу я точно не віддам, ніколи ще не бачила стільки негативу від батьків до жодної школи.