Відгук про роботодавця «ООО Завод "Рапид"» Добавлен: 03.04.20 09:59
Інші назви: СК "Змеевская строительная компания"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Адреса: Україна, м. Харків, грековская, 79
Посада: доброжелатель
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Стартова зарплата: $1
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Дорогие друзья ! В кодекс законов о труде Украины внесены изменения. Согласно изменениям, начиная с понедельника, Вы можете не выходить на работу к ебанутому Мураеву и выслушивать его бред и маразм В связи с карантином вы можете этого старого козла послать на хуй ! Согласно нового закона, начиная с понедельника, старый пидор обязан вам платить 2/3 зарплаты. А если не заплатит - смело идите в суд: либо в червонозаводский (по юрадресу старого пидора), либо по месту Вашей прописки в паспорте. Судебный сбор по делам о взыскании зарплаты - не взымается !
Мураев хуйло и пидорас !
Червонозаводський районний суд міста Харкова
Позивач: ______________
Проживаю: ________________________________________, номер телефона, налоговй код, єлектронный адрес, ИНН.
Відповідач: ТОВ «Завод «Рапід».
Юридична адреса : 61030, м. Харків,
вул. Греківська, 79.
Код ЄДРПОУ : 35246744.
Телефони: (057) 7334260; 0984500000.
Адреса електронної пошти:
[email protected]
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про стягнення заробітної плати
Я, фамилия, имя отчество, власно, письмово підтверджую те, що мною не подано іншого позову (позовів) до цього самого відповідача з тим самим предметом та з тих самих підстав.
Я працюю у відповідача на посаді ________________________.
У зв'язку із карантином я перестав виходити на роботу через відсутність транспортного сполучення.
В порушенні вимог ст. 113 КЗпПУ відповідачем не нараховано та не виплачено мені 2/3 розміру зарплати за час карантину.
Згідно Конституції України я маю право на отримання зарплати. А норми Конституції України є нормами прямої дії.
Діями відповідача мені завдано моральну шкоду, яку я оцінюю у розмірі 10000 грн.
Керуючись 113 КЗпП України, –
прошу суд:
1. Стягнути з відповідача на мою користь зарплату за час карантину, у розмірі 2/3 мого окладу.
2. Стягнути з відповідача на мою користь 10000 грн. моральної шкоди.
3. Звільнити мене від сплати судового збору на підставі п. 1 ч. 1 ст. 5 Закону України «Про судовий збір».
4. В порядку підготування справи до слухання прошу витребувати у відповідача довідку про мою заробітну плату.
Додаток :
1. Копія позовної заяви для відповідача.
2. Копія паспорту та ідентифікаційного коду.
дата, фамилия, подпись.