Відгук про роботодавця «Hegelmann» Добавлен: 28.04.20 17:53
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: www.hegelmann.pl
Телефони: +48 34 344 49 05
Адреса: Україна, м. Львів
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 2 - 7 = -5
Плюс: вчасна виплата заробітньої плати.
Україна, Львівський офіс: керівництво не вміє управляти і говорити з персоналом, постійні крики і приниження. Шукають тєрпіл, які будуть мовчати і на яких можна накричати. Якщо ви маєте свою думку і не мовчите, то готуйтесь що вас залякують звільненням. За наявністю води, туалетного паперу, мила і тд ніхто не стежить, єдиний вихід все купити самостійно. Кухня - це 8 місць, при 50-60 працівників. Чайник зламався і ніхто вже тиждень не може його купити. Цитата директора "ми європейська фірма", але "нема ніякого бажання робити хороші умови для працівників". Під час карантину (не можна їздити в громадському транспорті - штраф 17тис. грн.) ніхто не дав віддаленого доступу офісним працівникам, не організовувався довіз, їздили на таксі за власну зарплату, піддаючи ризику наші життя. При цьому не можна виходити у магазин по воду (через відсутність питної води, коли в директора нема бажання щось робити), бо "там велика парковка, може збити машина". Також нема ніякої аптечки, якщо розболиться голова чи підніметься температура, то єдиний вихід - терпіти. Також не забезпечувалась безпека в офісі, не видавали маски і тд, більшість персоналу навіть не дезинфікували руки при вході в офіс. Нікому не раджу тут працювати. Щодо зарплати і страхування - відмовляються виконувати обіцянки і піднімати зарплату після випробувального терміну, прикриваючись карантином. Ще вас можуть заставити працювати понаднормово без доплат і в обіцяні вихідні дні. Також про аптечку і чайник подумають після нього. Навряд "європейська стабільна і успішна фірма" має проблеми з такими витратами і може економити на безпеці працівників. Ця фірма могла б бути класною, якби не кумівство, через яке все вирішується, і стають керівниками без відповідної освіти.
Мінус: директор, який не вміє керувати фірмою і персоналом, нестабільна фірма.
По поводу отношения руководства, подъёме заработной платы и соц.страховки - реальное вранье! Да, сейчас никому не поднимают ЗП, для большинства адекватных и хотя бы немного интересующихся делами компании людей, понятно почему.
Юлия, Вы чистой воды эгоистка. Говорить о таких вещах когда у Вашем же офисе, половина ребят сидят дома за свой счет уже месяц. Смотрите немного шире своей жизни, и многое прояснится.
По поводу масок и такси... думаю взрослый человек, который работает и получает зарплату, может себе позволить организовать свою жизнь во время карантина. Поработайте на гос.службе, за 4000, тогда можно будет сравнивать.
Выходные и праздники.. мне как и всем сообщали о том, что компания работает на Европейский рынок и соответсвенно все выходные по их графику. Если Вам не нравились эти условия изначально, почему Вы решили работать здесь?
О наболевшем для всех чайнике и воде. Не помню такого времени что бы воды не было больше 3-4 часов. Думаю с чайником все решат (хоть и не считаю это проблемой мирового масштаба как это описано здесь).
Юлия, будьте реалистом и не ищите места где Вам будуть разрешать сидеть в телефоне, исправлять Вашу работу и при этом платить ЗП, кормить и обеспечивать. Для этого просто выходите замуж!
Згідна, у частині довозу і добирання на таксі за власний рахунок. Дистанційна робота не можлива, у зв’язку з конфіденційною інформацією, до якої має доступ більшість працівників. Проте кожний, хто виявив бажання - взяв відпустку на цей період. Є відповідні розпорядження стосовно режиму роботи офісу під час карантину і постійно у наявності санітайзер.
Хочу зауважити, що ЖОДНИЙ працівник за період карантину не був звільнений. Скільки ще компаній показують таку статистику?
І коли в одних йде мова про те, щоб не втрати роботу, інші пишуть скарги, що їм не піднімають зарплати…
Кому це зарплати не підняли після трьох місяців? А ну, скажіть!?))
Бачу, дехто зажрався))
Надіюсь такими темпами фірма заведе собі до звички прислуховуватися до працівників та бути фірмою а не канторою. P.S. чайник на сьогоднішній день не працює , стабільно раз в місяць декілька днів не буває питної води на підпивищення зп так як обіцяють після стажування (3 місяці) не розраховуйте , аптечки не має ... Прохання до керівництва повісити десь скриньку скарг і пропозицій так щоб люди могли анонімно вам писати і вам не приходилося тут відстрілюватися . Маски два рази давали 5шт на тиждень (крапля в морі ).
Нікого не заставляли працювати в карантин, хто хотів, той пішов у відпустку. Хто хоче заробити, в цей важкий час, той працює. Маски та антисептик теж видають. Офіс і керівництво теж нормальне. Якщо лише думати про чай і як прогуляти час на роботі, то можливо якісь мінімальні нюанси спливають. Але це точно не так як було описано. У державні вихідні завжди подвійна оплата!
І фраза, про кумівство, теж максимально не зрозуміла....
Юлія виглядає просто ображеною на весь світ людиною, яка вигадує неіснуючі речі....