Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ТОВ СМАЙЛ ФАЕР КОМПАНИ» Добавлен: 11.05.20 11:57

Основна назва: ТОВ СМАЙЛ ФАЕР КОМПАНИ
Інші назви: СМАЙЛ ФАЕР КОМПАНІ
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, 2020
Працюють по державній програмі Муніципальна няня
Автор(-ка): Тетяна (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: менеджер
Дата співбесіди: 2019 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0

Дуже красиво розповідають, але по факту лише слова.

Почала цікавитися програмою на натрапила на фейсбуці на компанію Смайл Фаєр Компани. Полізла шукати до реєстру та була у шоці що основний напрямок туризм, а серед кведів є все що може бути азартні ігри, продаж тварин, меблів, риби, молюсків, та інше, серед цього всього є і кведи для муніципальної няні.
Потім я натрапила на сторінку у фейсбук та долучилась до групи у вайбері та почала читати схему роботи. Так ось- комісію вони беруть 800 грн за послуги, договорів підписується з компанією, представленою директором, за договором у вас 112 грн на годину, тобто 16 годин у місяць(немає різниці де ти живеш, підписують договори з мамами з усіх міст України). Звістно, що ніяка няня не ходить до вас, ви просто ділите гроші з решалою) у групі адміністратори активно піарять цю послугу, на претензії відповідають що ми ж можемо дати реальну няню або онлайн няню( особливо в 1-3 міс це дуже! актуально,або консультації з гв, Карл, це все є в інеті, причому тут муніципальна няня). Вони орієнтовані на те що 99.9 відсотків захоче гроші(нащо та няня, краще ж 1000 грн, нащо паритись з оформленням офіційно родича, вони навіть у презентації так пишуть, що куча заморочек)). При цьому вони впевнено відповідають, що у всіх містах, селищах, найвіддаленіших областях вони можуть дати нянь( забуваючи що вони відкрились лише у грудні( хто шукав нянь зрозуміє мене як це складно знайти няню малій дитині до 3 років) та що згідно законодавства вони повинні бути офіційно оформлені), з менеджером не вдалося поговорити про няню, вона направила до директора) Списку де є няні а де немає у них також нема( треба кожного разу питати у директора)
По оформленню вони у чаті пишуть - що оформлюють на 0.1 ставки, на 0.2 ставки(це я називаю для відводу глаз), Але причому тут це, якщо в договорі вказано 16 годин, то згідно законодавства мінімальна заробітна плата зараз десь 30 грн -16- 480, плюс 41.5 відсотків податків(22 єсв, 18 пдфо, 1,5 % військовий збір) - виходить 680 грн, плюс вони пишуть що оплата за поштові відправлення - це все за їх кошт, то вони не заробляють нічого( це вказана правильна офіційна процедура з урахуваннями мінімальної зарплатні, нижче або менше заплатити не можно).
Потім я почала цікавитися іншими компаніями ринку, деякі з великим досвідом, є такі що працюють з початку запуску проекту та можуть надати вам нянь ЛИШЕ в декількох великих містах, а в інших містах є можливість працевлаштувати вашого родича офіційно(виходить та ж сума, що й так званий кеш бек( це то точно цей маркетинговий хід з піраміди якоїсь взяли)
Також я зателефонувала до інших компанії та спитала про кеш бек та вони в один голос сказали - соррі ми не надаємо фіктивні послуги, шукайте таких що дают, ми ж таким не працюємо. Бо хочуть працювати офіційно та довго.
Тому дівчата, не думайте що це просто договір, держава повертає гроші саме вам, ознайомтеся з законодавством та спитайте консультацію юриста перед тим як ставити свій підпис.
Можливо, хтось пам’ятає як тих хто оформив субсидію примусили повертати гроші? Може вам пощастить а може ні, а може до вас захоче прийти соц служба та буде цікавитися де ваша няня. Все можливо, звісно гроші не зайві ніколи але дізнайтеся усі деталі спочатку. Та зверніть увагу, що у постанові ваші дані будуть зберігатися впродовж 5 років, якщо до цієї компанії будуть питання - то дані будуть збережені.