Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Actors» Добавлен: 14.05.20 19:34

Основна назва: Actors
Інші назви: Акторс
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт:
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,27/5,0

Перегляди: 979
Усього відгуків: 63
Автор(-ка): Інкогніто (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2018 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Всього коментарів: 1
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

позитивна сторона тут лише одна - це працівники, яким чи то через безвихідь чи просто мазохісти, але приходиться разом з тобою працювати в цьому лайні !

Негативні сторони компанії

Усі позитивні відгуки написані працівниками, яких заставляли це писати !
Негативних сторін дуже багато, постараюсь розповісти про все що дізналась за кілька місяців що працювала в цій канторі...
1.Почну з того що директора магазинів і генеральний директор турецької національності. Половина з них хороші люди, але інша половина рідкісні мудаки які не рівняються з думкою інших, буває що домагаються до дівчат та вихвалаяються своєю ЗП яка перевалює за 1000 уо. До окремої касти можна віднести Онура (ген директор) і його підстилку - Марту (дружину), таких тупих людей ще не зустрічала. З слів людей які на праму працювали з ними :" Часто не підбирають слів до працівників, можуть обізвати і послати, рідкісні жлоби і обманщики"...і як їм тільки вдається вести бізнес?
2.Умови праці не відрізняються від умов інших магазинів в торгових центрах, але от про ЗП можна багато розказати...почнем з того що все залежить від продажу, більше продажу - більший заробіток. І вроді все добре звучить, так як асортимент дорогий , але насправді все не так: ніхрена не продається, речі дорогі але не якісні, націнка на товар буває 500%. Крім цього існує такзваний "контроль" - хлопці які сидять і постійно переглядають на відео чи все ми правильно робимо, не сказала або неправильно сказала про продажу для прослушки - штраф, запізнилася - штраф, вийшла з магазину кілька раз- штраф, попила кави або чаю в залі щоб зігрітись - штраф, не закрив двері в підсобку - штраф, помінялась в графіку і не повідомила в офіс швидше ніж за 2 дні - штраф...додаємо до цього постійне не виконання плану і маємо ЗП в кращому випадку 7-8 тисяч і це за робочі вихідні, за роботу до 22 години і постійні зайоби які прилітають з офісу !
Крім цього потрібно бути завжди готовою що сьогодні перекинуть в інший магазин,бо десь не хватає продавця, а їх завжди не хватає !
3. Коротко для тих хто думає що це все стосується лише магазині....насправді в їхньому офісі ситуація не краща. Тісно спілкувалась з деякими працівниками офісу і скажу що там текучка постійна, генеральні вважають усіх рабами, вважають що усі зобовязані їх шанувати і цінувати за ті 9-11 тисяч, не рівняються з іншими, обманюють в виплатах, мати і приниження - звичайна справа для них. Якщо щось скажеш і не повториш кілька разів - означає не сказав,а значить і винен !
Уже всього і не згадаю що розказували, але якщо ви наважитесь іти туди працювати, будьте готові до всього !
Actors - рідкісна кантора в яку не порадить іти працювати жоден з колишній а може і теперишніх працівників !!!!!!
P.S Якщо товар коштував 10000 грн, торгуйтесь до 4000 грн, якщо не скинуть плюньте ы не повертайтесь )

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5