Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ROSHEN» Добавлен: 27.05.20 20:49

Основна назва: ROSHEN
Інші назви: Рошен
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Продукти харчування та напої, алкоголь
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,97/5,0

Перегляди: 2873
Усього відгуків: 324
Опис діяльності:
Крупнейший украинский производитель кондитерских изделий. Около 25% всех отечественных сладостей выпускается на фабриках предприятия – Киевской , Винницкой, Мариупольской и Кременчугской области 💘
Автор(-ка): Марина (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

Які там плюси ???Іх просто не існує.

Негативні сторони компанії

І так...Працюючи Рошені ви повинні розуміти,що ваш робочий день начинається із 07.00 і до 21.00 або ж до 22.00,в залежності скільки і як працює магазин.Увесь час ви повинні будете працювати у торговому залі,пританцювуввти біля кожного покупця,якщо ні -КЕП.Окрім цього виносити товар,робити ротацію на цукерки.Якщо ви зайняті товаром,але побачили ,що йде покупець ,кидайте все і біжіть падайте у ноги покупцеві,інакше КЕП.А якщо гідно не обслужите таємного покупця ,готуйтеся писати кучу пояснювальних і КЕП.І отак завжди :будь яка дрібничка КЕП,КЕП,КЕП....Щодо кар’єрного росту,він то є,але задумайтеся чи воно вам треба,одні нерви ....Я згадую свою роботу в рошені ,як страшний сон,я заробила тут кучу хвороб ,адже постійно на нервах, постійний недосипання,а ще кондиціонери ,які включаються із ранньої весни і працюють др жовтня. Керівництво не цінить своїх працівників ні граму.Постійні приниження ,залякування,штрафи.Не розумію,чому вище керівництво в обличчі пана Москалевського не звертає уваги,як себе поводять по відношенню до працівників Становська,Очеретюк ,хіба то добре,коли є постійні звільнення і текучість кадрів.Я згідна із тим ,що керівник повинен бути строгим ,але ще керівник повинен бути хоч трохи людяним із підлеглими. А то нас навчають,що керуючий і продавець ,це один колектив це одна команда,так чому ж тоді пані Становська ,Очеретюк не дотримуються цього???таке враження,що перебуваючи на високих посадах,їх основне завдання доводити людей до звільнення,принижувати,насміхатися ,залякувати.
А ще мати своїх улюбленець,тобто якщо,керуючий магазином безпорадно становить КЕПИ підлеглим,коли керуючий тримає своїх підлеглих ,як собак на короткому повідку ,тоді ти в очах вищезгаданих керівниць класний,очі будуть закривати на все.
Тому ,якщо ви шукаєте роботу,Рошен краще обійдіть стороною,тут можна заробити хіба що кучу хвороб.А ще переобліки тут часто і густо затягуються до пізньої ночі і таксі ви оплачуєте із власної кишені. Чесно ,зараз і продукції не хочеться зовсім їхньої,оновлення немає ніякого ,одне і теж.Краще б думали,що нового додати в асортимент ,а не як оштрафувати когось та побільше.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5