Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Все по 2 гривні(Є таке)» Добавлен: 15.06.20 15:10

Основное название: Все по 2 гривні(Є таке)
Сфера деятельности: Торговля: Супермаркеты, маркетплейс, техномаркеты
Адрес: Украина, г. Тернополь, м.Тернопіль
Рейтинг компании:

Магазин
Автор: Іра Вен (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Продавець-консультант
Дата начала работы: 2020 г.
Дата увольнения: 2020 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1

Колектив не рахуючи керуючої

Не рекомендую нікому тут працювати.
1.за кожного стажера керуюча магазину Маша(біля ж.д) отримує 500 грн ( стажування траває 1 місяць ),а старша на офісі основному( недалеко від політехнічного інституту)
Тетяна Степанівна отримує за кожного стажера 1000 грн(магазинів все по 2 гривні і "є таке" багато)
через це тут постійно текучка кадрів людина працює місяць-два їй говорять що вона не підходить і "Маша і Тетяна Степанівна гарно заробляє" хто не хоче сам звільнятися доведуть так щоб звільнився написав заяву (на жаль я про це почула вже коли мене так само звільняли як інших дівчат)
2 обіцяли зарплату більше 6000 дівчата які там працюють ніколи більше 5500 не бачили
3.коли оформляли на роботу обіцяють що будуть давати розрахункову всі хто там працюють ніколи там розрахункової не бачили
4керуюча Маша обкрадає своїх працівників не додає зарплату на листочку напиши якусь суму не знати як вона нарахована а якщо не перерахуєте при ній то можете потім недорахуватися грошей.
5 керуюча Маша не справляється зі своїми обов'язками безвідповідальна дівчата мусять виходити на підмогу їй (в свій вихідний)бо вона не встигає виконати свою роботу

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 4/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 2/5
Социальный пакет и льготы