Відгук про роботодавця «People Tomorrow» Добавлен: 01.07.20 15:46
Сайт: peopletomorroweu.com
Адреса: Україна, м. Івано-Франківск, Гамбург
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Доброго дня!Хочемо з чоловіком подякувати працівникам Піпл Туморров за співпрацю,за чудовий підбір вакансії,за швидке оформлення документів, професійність та дбайливе ставлення до своїх клієнтів.Ми працювали на підприємстві склотари в Німеччині. Робота не важка. Для тих хто має бажання працювати, і хоче заробити непогані гроші — не буде ніяких труднощів.Житло-не дуже.В кімнаті тільки ліжка,стіл,два стільці і холодильник.Ванна і кухня одна на 3 кімнати в коридорі.Але жили ми в кімнаті удвох з чоловіком.Взагалі тут сімейним надають окрему кімнату.Зарплатня вчасно.Тому дякуємо вам за співпрацю.І дякуємо за те, що даєте людям можливість працювати за кордоном.
нема