Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Клининг-Про» Добавлен: 23.07.20 18:49

Основна назва: Клининг-Про
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт:
Телефони: + 380442282382 +380444636430
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,77/5,0

Перегляди: 774
Усього відгуків: 24
Опис діяльності:
Клининг-Про - компания по профессиональной уборки, была основана в 2007 году. Мы специализируемся на комплексном решении вопросов связанных с уборкой и уходом за помещениями и территорией для корпоративных и разовых клиентов.
Автор(-ка): Ірина (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 0 - 2 = -2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Не знайшла

Негативні сторони компанії

Працювала в компанії менш як рік. Але змушена була її покинути не зі своєї волі. Адже робота загалом подобалася, я успішно виконувала свої обов'язки. Але, мабуть, занадто успішно. За це мене "з'їли".
Коли я прийшла у відділ, то здивувалася від хаосу: бази працівників не існувало в принципі, комунікації з адміністраторами не налагоджені. Я все створила з нуля, впорядкувала, закрила 25 вакансій, що місяцями висіли. Тепер розумію, що начальниця через це сприйняла мене як конкурентку. До того ж я не підтримувала її розмов у стилі "а та працівниця отака..., а та ще гірша". Ситуація погіршилася, коли начальниця привела у відділ свою дочку. Далі - інтриги, перешіптування, неадекват (один день вітається і поводиться як ні в чому не бувало, на другий день ніби не помічає), знецінювання, перехід на особистості, аб'юзерство і істеричні вимоги, щоб я написала заяву на звільнення. Я боролася як могла: пояснювала, що не претендую на її місце, виконувала всі її завдання. Але марно. Дійшло до того, що начальниця приховувала від мене завдання — сама не могла знайти гідну людину на вакантну посаду, але водночас не давала завдання мені, хоча знайти вдалих кандидатів для мене не проблема. Усі пошукові ресурси були в її невмілих руках. Тож через неї страждала вся компанія. Остання моя спроба була — поговорити з директором. Але я зрозуміла, що йому просто цікаво спостерігати за такими ситуаціями з позицій глядача шоу — хто кого. На жаль, компанія просякнута інтригами з боку таких от керівників і працівників, які так істерично бояться втратити своє місце. На жаль, вони не зростають професійно, не покращують роботу свого відділу, а обирають простіший шлях — морально знищити і витурити того, хто може дати компанії щось нове, сучасне, конструктивне. Дуже шкода.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5