Відгук про роботодавця «Клининг-Про» Добавлен: 23.07.20 18:49
Сайт: cleaning-pro.com.ua
Телефони: + 380442282382 +380444636430
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 0 - 2 = -2
Не знайшла
Працювала в компанії менш як рік. Але змушена була її покинути не зі своєї волі. Адже робота загалом подобалася, я успішно виконувала свої обов'язки. Але, мабуть, занадто успішно. За це мене "з'їли".
Коли я прийшла у відділ, то здивувалася від хаосу: бази працівників не існувало в принципі, комунікації з адміністраторами не налагоджені. Я все створила з нуля, впорядкувала, закрила 25 вакансій, що місяцями висіли. Тепер розумію, що начальниця через це сприйняла мене як конкурентку. До того ж я не підтримувала її розмов у стилі "а та працівниця отака..., а та ще гірша". Ситуація погіршилася, коли начальниця привела у відділ свою дочку. Далі - інтриги, перешіптування, неадекват (один день вітається і поводиться як ні в чому не бувало, на другий день ніби не помічає), знецінювання, перехід на особистості, аб'юзерство і істеричні вимоги, щоб я написала заяву на звільнення. Я боролася як могла: пояснювала, що не претендую на її місце, виконувала всі її завдання. Але марно. Дійшло до того, що начальниця приховувала від мене завдання — сама не могла знайти гідну людину на вакантну посаду, але водночас не давала завдання мені, хоча знайти вдалих кандидатів для мене не проблема. Усі пошукові ресурси були в її невмілих руках. Тож через неї страждала вся компанія. Остання моя спроба була — поговорити з директором. Але я зрозуміла, що йому просто цікаво спостерігати за такими ситуаціями з позицій глядача шоу — хто кого. На жаль, компанія просякнута інтригами з боку таких от керівників і працівників, які так істерично бояться втратити своє місце. На жаль, вони не зростають професійно, не покращують роботу свого відділу, а обирають простіший шлях — морально знищити і витурити того, хто може дати компанії щось нове, сучасне, конструктивне. Дуже шкода.
1) Незамінних лідей не існує.
2) На роботі потрібно працювати, а не язик розпускати. Дружити і заводити коаліції — це різні поняття.
3) Ви виконували роботу за яку вам платять. Прикиньте! Гроші!
25 вакансій за півроку (ви серйозно), базу створили (яка до речі до вас була) — то так би і сказали, може б грамоту дали. А двірник мете по 5000 кв.м, прикиньте! Зніміть з себе маску лицемірства і брехні, жити стане легше. Успіхів на нових роботах.
PS
Почніть життя в новому колективі. Дайте їм щось «нове, сучасне, конструктивне». Зробіть їм диверсію!)))