Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «CVG Украина» Добавлен: 13.08.20 10:35

Основное название: CVG Украина
Другие названия: ТзОВ ЦВГ Украина
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт:
Телефоны: (032) 232 65 32
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Львов
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 2,69/5,0

Просмотры: 1958
Всего отзывов: 186
Описание деятельности:
Commercial Vehicle Group(CVG) - ведущий поставщик интегрированных систем для коммерческого автотранспорта, включая рынки грузовиков большой грузоподъемности, строительной и сельскохозяйственной автомобильной техники, а также специальный и военный автотранспорт.
Автор: Вікторія (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Монтер кабельного виробництва
Дата начала работы: Август 2019 г.
Дата увольнения: Апрель 2020 г.
Стартовая зарплата: $350
Финальная зарплата: $450
Полезность отзыва: 2 - 5 = -3
Всего комментариев: 7

Положительные стороны компании

Чому вирішила написати відгук? Зараз в пошуках роботи в новому місті, тому моніторю відгуки працівників. Скрізь все погано тому і шукаю все інші і інші варіанти. Доки не подумала подивитися відгуки про завод де працювала і в цілому все влаштовувало. Розсміялася. Тут було б багато позитивних відгуків якби писали і ті працівники яких все влаштовує! Фактично- пишуть тільки ображені! ЗПстабільна +-тиждень, не катастрофа) виплачують 2 рази на місяць (аванс і зарплата). Робота максимально чітка і злагоджена! Є "крок" який треба виконувати і є план роботи на день для всієї команди. Майстри не всі "хороші" але адекватні. Оксана з Кадіаку надто вимоглива до новачків. Людина яка менше 2 тижнів назад взяла бандажну стрічку в руки не може стрибнути вище голови! Маряна (майстрова) класна, хоч і вимоглива (На то є причини. Те, як майстри сваряться то лиш шепіт того, як сварить їх начальство). Вважайте себе щасливчиком якщо потрапили до пані Олі (яка була бригадиром на Ентрі) Безмежно її люблю! Є можливість заробляти більше. Пропонують овертайми які подвійно оплачують. Бригадири теж адекватні. І дещо особисте, навушники категорично заборонені на виробництві але не дивлячись на це, майстри і бригадири коли помічають то не сварять і не штрафують, максимум- усне зауваження. Норми дуже великі, але ніхто не вимагає виконувати їх на 100% Майстри і бригадири теж люди. З часом рука набирається і будете встигати. є туалети. Три. Жіночий, чоловічий і в цеху спільний(де накурено, але то самі працівники курять! Тепер питання, як можна встигати якщо бігати на перекур!?) Ще типу - зп мала тому люди стрічку крадуть... Люди крадуть щоб вкрасти! Це не правда!

Отрицательные стороны компании

Перчатки дають лиш пару на два тижні, які стираються за днів 5. К'ю емів треба більш кваліфікованих! Мирося повернула неправильно забандажовану мережу і навіть не могла пояснити що з нею не так! Добре що інша підійшла і показала/пояснила. Пропуск то пекло... Дві вертушки на сотні людей! Щоб вийти то треба стояти в черзі хв 15. Їдальня є але не працює(є столи,стільці, мікрохвильовки і чайники ще є кран де можна набрати питну воду) Роздягальні тісні, але все ж чисті і на замках. Головний мінус- старі працівники! Була свідком того, як старий працівник стажору влаштував пекло щоб той звільнився!

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 4/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 4/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 4/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 3/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 4/5