Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «WORK SERVICE EAST» Добавлен: 20.09.20 16:41

Основна назва: WORK SERVICE EAST
Інші назви: ВОРК СЕРВИС ИСТ
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт:
Телефони: +48 508 040 071
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,00/5,0

Перегляди: 147
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Трудоустройство людей за границей
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Серпень 2020 г.
Дата звільнення: Вересень 2020 г.

Позитивні сторони компанії

Нету

Негативні сторони компанії

Агенція Work Service East запропонувала роботу в Польщі. Перед виїздом було кілька варіантів, з котрих було вибрано найкращий варіант – праця на заводі Biazet. Але в зв’язку з відновленням карантину для авіапасажирів – прийшлось змінити вибір, тому вибрали варіант праці на іншому заводі (Technicolor). Під час обсервації, ближче до дати виїзду на обране місце праці – був неодноразовий контакт з рекрутером Наталією, котра на всі питання щодо актуальності вакансії та умов – щоразу запевняла що все добре. Перед закінченням обсервації, коли повторно піднялось питання актуальності оговорених умов, а також готовності документів, стало ясно, що документи не підходять під потрібну нам вакансію, і потрібно робити нові. Я згодився на переробку документів, адже мене запевнили що на це піде всього 7 днів, в урахуванні чого – мені за виключеннями обсервації прийдеться зачекати лише 1-2 дні на нові папери.
Але уже виїхавши до місця праці, і будучи в дорозі – отримую від Наталі повідомлення про те, що житло надаватиметься на платній основі, а також що документи готуватимуться на тиждень довше ніж було обіцяно. По іншій вакансії котра була оговорена ще до поїздки – людина не змогла дати конкретну відповідь по строкам виготовлення документів і іншим умовам, адже на запитання строків – людина давала кілька разів інші відповіді, котрі різнились між собою (то 1 день, то 2, то на наступний день можна йти до праці, то через тиждень). Крім того, в проблемній ситуації – з людиною неможливо зконтактуватись. Це було вмотивовано тим, що людина у відпустці, хоча вона повинна бути завжди на зв’язку поки є люди які залежні від неї, або ж повинна була залишити за собою людину котра її може замінити на робочому місці на період відпустки.
В результаті такої співпраці маю: погіршене здоров’я, витрачений задарма час, а також значні фінансові збитки (за переліт, обсервацію, поїздки по самій Польщі, а також за харчування на період обсервації). Збитки, котрі я не зміг відпрацювати, як було заплановано з самого початку, адже інформація котру подавала Наталя – відрізнялась від реальної.
Тому любі друзі – прошу уваги до даної ситуації, а також уваги при виборі агентства до працевлаштування за кордоном. Адже їм в офісі без різниці – є де тобі спати, чи ні, є що їсти чи немає, аналогічно і по умовам праці і доїзду до місця праці. Головне для таких людей як показує практика – отримати гроші за виконану роботу, при тому – за роботу яку виконано далеко не так якісно, як то презентується на старті спілкування.
Для підтвердження своїх слів живими фактами – прикріпляю посилання на гугл диск. В папці по даному посиланню – можна знайти відео-записи с повною презентацією і коментуванням переписки зі всіма персонажами, котрі мали участь в моєму працевлаштуванні.
Моя порада – держіться самі і попередьте своїх рідних і близьких людей, котрі збираються їхати на заробітки, якомога далі обходити стороною таку агенцію праці як WORK SERVICE EAST.
Посилання на ролики з оглядом всієї ситуації:
Частина 1 – https://www.youtube.com/watch?v=p_NFsHmTRl8
Частина 2 – https://www.youtube.com/watch?v=C2HJmTE4kKQ
Частина 3 - https://www.youtube.com/watch?v=qGMzGCvC1gA
Посилання на папку з відео – (в папці 3 ролики, кожен по різним чатам з агентством WORK SERVICE EAST) - https://drive.google.com/drive/folders/1fgWvVVBwrllttoSlpL0J_lo32IGvdJaB?usp=sharing

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5