Відгук про роботодавця «УБЕРЁМ» Добавлен: 08.10.20 13:09
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Адреса: Україна, м. Київ, м. Шулявка
Посада: молодший клінер
Дата початку роботи: Лютий 2020 г.
Дата звільнення: Квітень 2020 г.
Стартова зарплата: $400
Фінальна зарплата: $300
видають інвентар; навчають на тренінгу
коли ти тільки починаєш працювати і працюєш перший день зі старшим клінером, ніхто конкретно не показує як прибирати, щоб клієнт був задоволений. Здається, мов би уникають цього:щоб витримати " конкуренцію" і отримувати кращі замовлення на кожен день. Іноді затримують виплату заробітної плати( не кожного дня); з двох замовлень на день( а мені більше не давали, ти мав приблизно 600 гривень, а іноді і менше). Може це було так, бо я тільки прийшла і мені не довіряли? а може, хтось " спеціально" давав негарні замовлення, де твоїй роботі ще й недовіряють і ходять за тобою " з мікроскопом". Нерви " на межі"! І зарплата, що вони зараз на сайті пишуть 15000, у мене не виходила( при роботі 6 днів в тиждень).
Якщо в вас " стальні" нерви і ви можете в прямому понятті " вилизувати" квартиру клієнта, почуваючи зверхнє ставлення до себе, то це робота для вас. Не впевнена, що після пів року роботи, коли можна стати " клінером", а потім " старшим клінером", в вас залишиться єнтузіазм і буде більша заробітна плата. Але, це тільки мій досвід! мені здається, що могло бути й більше негативних відгуків, адже пам'ятаю, що ті клінери, що приходили після мене набагато важче переносили ситуацію, ніж я! Дякую за увагу. Сподіваюсь для когось ця інфо буде корисною:-)