Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «АвтоНова-Д Плюс» Добавлен: 21.10.20 12:36

Основное название: АвтоНова-Д Плюс
Сфера деятельности: Торговля: Автомобили, запчасти, автохимия
Телефоны: 0444909190
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Киев
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 2,40/5,0

Просмотры: 261
Всего отзывов: 3
Описание деятельности:
Оптовая и розничная торговля
Автор: Анонім (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Дата начала работы: 2019 г.

Положительные стороны компании

Компанія надає дорогоцінний досвід у сфері складської логістики. Дуже злагоджений і молодий колектив, люди допомагають один одному. Великий, теплий склад. Кухня містка, з двома мікрохвильовими печами і холодильником, також є харчування, кожен день привозять безкоштовні, смачні обіди. Є можливість прийняти душ, є душові. Роздягальня є, але шаф не вистачає, тому іноді доводиться ділити з колегою, але обіцяли найближчим часом встановити більше шафок, чекаємо… Робота з ТСД (сканер), адресна система зберігання товарів, зручний-позмінний графік. Висока ЗП без затримок, є можливість додаткового заробітку, хто дійсно багато і якісно працює. Існує соц. пакет (харчування, лікарняний, відпустка 24 к.д.), проведення корпоративних засобів та спільних поїздок. Є своя футбольна команда, щотижня збираються пограти. Кар'єрне зростання є у тих, хто до цього прагне. Багато комірників перейшли в інші відділи працювати менеджерами. Грамотне, адекватне і насправді працююче керівництво, коли є необхідність, виходить разом з усіма працювати на склад, щоб допомогти і вникнути в процеси для подальшої зміни.
Завжди знайдуться ображені люди, які оставляють погані відгуки після звільнення, краще прийти і самостійно оцінити обстановку.

Отрицательные стороны компании

Не помітив. Хіба що, високе навантаження, інколи довго приймаються рішення, але добре, що все таки приймаються і вдосконалюються процеси.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 5/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 5/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 4/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 4/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 5/5