Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «StarLife» Добавлен: 25.12.20 18:07

Основна назва: StarLife
Інші назви: MetLife
Сфера діяльності: Послуги: Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,97/5,0

Перегляди: 2161
Усього відгуків: 83
Опис діяльності:
страховая компания
Автор(-ка): Саша (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Минус

Негативні сторони компанії

Ті хто брешуть ті зможуть заробляти, а ті хто буде говорити правду будуть робити 2-3 контракти на рік, і потім в кінці кінців підуть з цієї компанії.
Я наприклад не хочу втрачати свій час,(5-10 років и то не факт що вийде, то не про мене ) тому що за цей час можно було пройти навчання у іншій сфері і отримувати добрі кошти вже за пів року чи за рік...Бачу що негативних відгуків набагато більше ніж позитивних и позитивні якісь однотипні наче писала одна й та сама людина, а ось в негативних відгуках видно багато емоцій і так детально все описано, я вірю більше в негативні відгуки , як би все було так солодко и добре, то така велика кількість написаних негативних відгуків не була б. И якось навіть неприємно и прикро що працівники так відгукуються про консультантів у яких не вийшло, дуже дивно що така велика кількість людей у яких не вийшло. И самі пишуть що у їх коло може зайти будь-яка не професійна людина, тоді чого поливати брудом таку кількість людей, вже після таких "позитивних"відгуків починаешь сумніватися в цій компаній. Взагалі то тема цікава, страхування життя в нашій країні мало розвинуте, тобто клієнтів знайти здавалося б можно велику кількість, та щей конкурентних страхових компаній мало, що можно так просто заробляти, людина будь-яка, будь-якого віку, освіти , та щей не погано, але ж якби воно так і було.
Єдиний плюс який я побачив це натхнення на семінарах, дійсно почуваешь себе зарядженим, и то на першому , потім чуешь таку саму інформацію що і чув и вже не цікаво ходидти на них, и до речі за такі самі кошти та щей дешевше можно піти у Києві на дуже крутих менторів и почути різну інформацію від різних лекторів, дійсно які досягли успіху, і дійсно прокачатися. Тому вирішувати вам, а я вирішив не втрачати час дарма.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5