Відгук про роботодавця «Интернет портал Укрбизнес» Доданий: 28.12.20 19:21
Інші назви: Украинские интернет технологии
Сайт: www.ukrbiznes.com
Адреса: Україна, м. Луцьк, Стрілецька 4 а
Посада: Директор
Дата початку роботи: Грудень 2002 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Стартова зарплата: $1
Фінальна зарплата: $1
Можна навчитись обходити закони і дурити людей, навчитись не сплачувати зарплату і податки. За рік можна досягнути рангу хрен з гори і матом крити колег. Супер працівникам на двері вішаємо табличку "СЕО" , якщо пощастить щось заробите.
Як таких немає, тільки плюси, як правило у всьому поганому винні самі працівники, керівництво просто клас але працівникипросто жах, недотягують до рівня директора. Директор дуже класний, вчасно платить зарплату, дає премії і корпоративи за рахунок фірми. Все дуже класно але не в фірмі укр бізнес де директор Валентин хренович. Як пішла робота в фірмі став впевнений у завтрішньому дні, а як звільнийвся почав нормально спати і радіти життю. Дуже розчарований що директор виявився бабою, інколи було чути сквозняк з його заднього проходу). Раджу всім знайти собі хорошу роботу, а укр бізнесу ще не довго залишилось.