Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Культтовары Украина» Добавлен: 27.01.21 10:18

Основна назва: Культтовары Украина
Сфера діяльності: Торгівля: Канцтовари, товари для офису
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,81/5,0

Перегляди: 417
Усього відгуків: 78
Автор(-ка): Ольга Забарна (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Жовтень 2020 г.
Дата звільнення: Грудень 2020 г.

Позитивні сторони компанії

Пропрацювавши в цій компанії, у мене залишилися лише позитивні враження від неї. Люди в колективі доброзичливі, працелюбні, старанно виконують свою роботу на 100% і це цінується з боку керівництва. Керівник компанії Наталія Вадимівна - добра та приємна жінка, яка поважає і піклується про кожного працівника, весь час намагається покращити умови праці і оптимізувати процеси роботи. Вона легка в спілкуванні, завжди готова вислухати і обговорити втілення нових ідей та пропозицій.
HR менеджера Альону всі люблять, бо вона чуйна, уважна людина, яка відповідально ставиться до своїх обов'язків, створює комфортну атмосферу в офісі за допомогою всіляких приємних дрібниць: організовує святкування свят, цікаві конкурси, привітання співробітників з Днем народження та річницею роботи в компанії, а також дбає про те, щоб колеги на кухні могли перевести дух від роботи за чашечкою кави, чаю зі смаколиками і підтримували свій імунітет, побалувавши себе чудодійним імбирно-лимонним напоєм. Вразили милі подарунки на Новий рік, які отримали не тільки працівники, але і їх маленькі діточки, адже кожному завжди приємна увага. А ще надзвичайно здивувало те, що не забули про тих, кого не було на роботі, хто хворів, і їх привітали вдома, не пошкодувавши на це часу і зусиль. Молодці!
Дуже сподобався графік роботи з 8.30 до 17.00, оскільки зручно в такий час добиратися до роботи, коли ще немає заторів і рано закінчується робочий день.
Заробітня плата виплачується завжди вчасно і це теж дуже тішить.

Негативні сторони компанії

В приміщенні, де знаходиться офіс, довго не вмикали опалення і в той час було дуже холодно, але на допомогу приходив кондиціонер та HR-менеджер Альона, яка пропонувала обігрівач:)

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5