Отзыв о работодателе «Европейская академия GOLD, Учебный Бизнес Центр» Добавлен: 30.01.21 14:42
Основное название: Европейская академия GOLD, Учебный Бизнес Центр
Другие названия: ООО "ГОЛД СЕРВИС БИЗ КОМПАНИ"
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: golds.pp.ua
Телефоны: 0669256764
Адрес: Украина, г. Кременчуг
Автор: Наталья Пилипец (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Дата собеседования: Январь 2021 г.
Полезность отзыва: 0 - 2 = -2
Другие названия: ООО "ГОЛД СЕРВИС БИЗ КОМПАНИ"
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: golds.pp.ua
Телефоны: 0669256764
Адрес: Украина, г. Кременчуг
Индивидуальные онлайн и корреспондентские курсы профессий, бизнес-курсы, валеологии и ЗОЖ, wellness, диетологии и нутрициологии, народной и нетрадиционной медицины (натуропатии), биоэнергетики и эзотерики, подготовки к ЗНО
Дата собеседования: Январь 2021 г.
Полезность отзыва: 0 - 2 = -2
НЕт
Менеджер хамит и пытается унизить
Ми від вас, шановна Наталія, більше місяця чекали хоча б одного доказу вашим звинуваченням. Але ми досі від вас не отримали жодного доказу. Ви не вийшли на зв'язок, не дали нам свої контакти. Ви зникли зразу ж, після того, як залишили цей відгук. Зникли на довгі місяці. Зовсім. Нам не залишається нічого іншого, як оголосити публічно, що ваш відгук немає нічого спільного з дійсністю. Бо ми не можемо ні підтвердити ваші слова, ні заперечити. Ми багато разі провіряли-перепровіряли нашу клієнтську базу. Вас там немає. Ми не знайшли вас також через офіційну, електронну пошту, не знайшли на Фейсбуці, у двох аккаунтах в Телеграмі. То ж ми глибоко сумніваємося, що ви нам кудись писали від імені саме Наталії Пилипець у січні цього року, що ви з нами знайомі... Пробачте за різкість, але чому я повинен вам вірити? Ми вас ніколи в очі не бачили. Ви ні з ким Європейську Академію GOLD не переплутали?
Якщо ви мали на увазі Олену Снеженко, яка надає консультаційно-інформаційні послуги клієнтам й студентам через офіційну, бізнес-сторінку Європейської Академії GOLD Навчального центру Онлайн курси Київ Україна, то вона не менеджер, а методист і особистий куратор. Якщо когось іншого, то кого саме? У нас менеджерів багато.
Наші менеджери безперервно вчаться, багато читають, ще у липні ми додали часті тренінги, семінари з менеджменту і маркетингу тощо. Ми вимогливі до тих, хто влаштовується до Європейської Академії GOLD працювати. Не кожний зможе пройти співбесіду. Це нелегко. Тому що ми беремо лише кращих, жінок, чоловіків різного віку, з різних міст та областей України. Досвідчених людей, висококваліфікованих, професіональних, стресостійких, дуже розумних, наполегливих, талановитих, які вміють працювати в команді, які цікавляться, люблять свою роботу, людей серйозних, креативних, сміливих, які вміють спілкуватися, вольових, які здатні знайти спільну мову з будь-ким, які знають хоча б дві мови, мінімум, для яких навчання, розвиток і самовдосконалення - це головне. Наш директор, Вероніка Володимирівна, деяких з нас відправляла на курси підвищення кваліфікації і це не пройшло даремно, а дало реальні, прекрасні результати. Це ще не межа. Вероніка Володимирівна все жорстко контролює, уважно за ними стежить, все провіряє та перепровіряє. Якщо хтось з менеджерів, методистів і онлайн-консультантів дозволяє собі некорректні висловлювання на адресу наших клієнтів і студентів, зухвалості, хамить їм, принижує, ображає, погрожує, переслідує, тисне і так далі, то вона проводить з ними сувору, тривалу бесіду. Робить попередження один раз. Другий. На третій вже звільняє. Ще може в якості покарання позбавити на місяць зарплатні або оштрафувати. Понизити у посаді. Вона вже звільнила двох підлеглих без права поновлення саме через порушення етики ділового спілкування і інших правил.
Дякую за увагу! Всього найкращого!
Або дайте нам свої контакти, всі, які у вас є. Або розкажіть якомога докладніше і конкретніше, що сталося тоді, у січні.
Ми будемо вам невимовно вдячні! Гарантую, що ми розберемося, винного притягнемо до відповідальності і покараємо згідно з чинним законодавством України. Я передам своєму керівництву. Якщо вас справді образили, то, будьте впевнені, таке більше не повториться ніколи.