Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Work in Europe, ООО» Добавлен: 15.02.21 08:32

Основна назва: Work in Europe, ООО
Інші назви: Work Europа
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Телефони: +38(063) 978-78-13 +38(093) 013-80-97
Адреса: Україна, м. Кіровоград
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,00/5,0

Перегляди: 2074
Усього відгуків: 17
Опис діяльності:
КИДАЛЫ!!!! НОВОЕ НАЗВАНИЕ И ВАКАНСИИ Work europa теперь они Частное Польское кадровое агентство "Work in Europe", Рабочие на сбор клубники в Польше последнее обновление 22 апр Город — Киев, Днепропетровск, Донецк, Кировоград, Луганск, Харьков, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы, Днепродзержинск Компания — «work in Europe»Все вакансии Заработная плата — 8000 грн. Требования Образование — среднее Опыт работы — не требуется Возраст — от 18 до 55 лет График работы — полный рабочий день Отрасль — Сельское хозяйство, агробизнес (Другое) Краткое описание компании Частное... »
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Немає

Негативні сторони компанії

Work in europe м. Запоріжжя.
Банальні кидати в котрих власних вакансій немає. Вони бронюють вакансії інших фірм, а потім набирають на них людей. А якщо люди туди вже не потрібні починають куди вас втулити лиш би заробити кошти. Що сталось і зі мною.
В листопаді знайшов вакансії на флагмі на фермі в Норвегії з зарплатою 14€ нетто за годину. У вайбер і зв'язався з менеджером Іриною котра підтвердила що вакансія є, надала документи що фірма працює офіційно і в Україні і в Польщі. Каже скидайте документи, я їх відправлю роботодавцю, він підтверджує кандидатуру, складаємо договір, оплачуєте 50% суми (А це 225€)
І 10 грудня виїзд. Я все зробив, кандидатуру затвердили, здійснив оплату і. І ставлення помінялось. Спочатку мене перекинули на менеджера Ігора з яким зв'язались було дуже важко. Він підтвердив Норвегію, а за пару днів до виїзду сказав що немає житла, треба почекати.
Це був тільки початок. Ближче до Нового року я спитав чи є вакансії хоча в Швецію по тій самій ціні. Сказав підберкмо. І почав скидати вакансії по 8 євро в годину.
Я погодився на будову, запевнив після свят виїзд. А власне після свят Швеція відпала вже. Каже є Німеччина, їдьте. Зробимо знижку 50 €.
На ставку 7€година. Тобто вони просто заманюють хорошим вакансіями а насправді є звичайними шахраями котрі навіть а1 казали що оформлять не перед виїздом, а вже як ,цитую, "будете працювати там, а кордон і так перетнете, це ж ЄС".
Тобто легальності 0. Маю всі скрін шо ти переписок і при поверненні в Україну З Польщі буде написана заява у відповідні органи.
Не рекомендую. ШАХРАЇ!
Директор Мартинюк Анастасія, на неї перевів кошти. Будьте обачні

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5