Відгук про роботодавця «Эска капитал» Добавлен: 20.02.21 14:35
Основна назва: Эска капитал
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: eskacapital.com
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2020 г.
Корисність відгуку: 2 - 2 = 0
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: eskacapital.com
Лизинг бу техники, автомобилей, тягачей.
Дата співбесіди: 2020 г.
Корисність відгуку: 2 - 2 = 0
Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
---
там есть у них еще такой гомосек Буковинский. кароче как то собрали собрание всех сотрудников, чтобы узнать, что это чмо уволило паренька, якобы за то, что от него пахло "травичкой". Тоесть это быдло реально считает это поводом для увольнения и травычку злом, хотя если он знает, то он получается сам курил? ну там все они мрази двуличные, это как бы нормально для этой помойки.
Всё что нужно знать об этой компании я написал , люди кто имеют интелект эту опг обойдут стороной , а тупая гопота будет работать , ну чтож. Ещё помню случай , как я сидел за компьютером ко мне подошёл Дядюра старший и спросил "ты что шлюх там смотришь?" Ну это такая культуру в этой компании хамить , угрожать врать и воровать зарплату .
Ми провели розслідування і знаємо, хто пише погані відгуки про нашу компанію. Це — Олексій Артеменко, 1992 р.н. У всіх негативних коментарів однаковий почерк, однакова IP-адреса, тож ми певні, що залишає їх одна й та сама особа.
Олексій А. пропрацював в «НЛТ Спецтехніка» кілька місяців і звільнився за власним бажанням. Ніякого відношенні й ніяких трудових стосунків із «ЕСКА Капітал» він ніколи не мав.
Перед звільненням, Олексій скопіював нашу базу даних із серверу, а маючи паролі — привласнив офіційну сторінку «НЛТ Спецтехніка» у фейсбуці. За це він вимагав від нас 40 тис. грн. Є збережені всі скріни переписок із шантажем.
Ми звернулися до Національного управління поліції Солом'янського району. Поліція встановила факт, що Олексій А. вже неодноразово займався шантажем роботодавця, кожного разу діючи за тією самою схемою. Це шахрайство за статтею 190 Кримінального кодексу України, за що передбачена кримінальна відповідальність. Всі заяви в поліцію та докази маємо в наявності.
Будь-ласка, будьте обачними та розумними, читаючи подібні підозрілі коментарі.
Очень жаль, что вместо конструктива, вы начинаете свой комментарий из оскорблений :(
Можно ли приходить на работу накуренным?) Скорее всего, в корпоративную культуру 99% компаний это не впишется.
Увольнение - это уже самое последнее решение, которое нам приходится принимать. Прискорбно, но такие ситуации бывают. За более чем 13-летнию историю существования компании "ЭСКА Капитал", у нас был не 1 такой случай. Впрочем, как и в любой фирме, которая есть на рынке. Думаете, Илону Маску не приходилось увольнять людей? Или в Майкрософт нет кадровой "текучки"? Разным людям нравятся разные вещи и нужны разные места работы. Это нормально.
Касаемо Александра Буковинского. Он имеет блестящую репутацию руководителя и хорошего финансового специалиста. И нынешние, и бывшие его коллеги по банковской отрасли откликаются положительно. За 4 года сотрудничества, у нас нет ни единого повода, чтобы усомниться в его профессиональности и в положительных личностных качествах.