Відгук про роботодавця «Secur » Добавлен: 22.02.21 09:48
Основна назва: Secur
Інші назви: Secur Ltd, Секур
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.secur.ua
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: Лютий 2021 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Інші назви: Secur Ltd, Секур
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: www.secur.ua
Оптовая и розничная торговля охранно-пожарным оборудованием и системами видеонаблюдения
Дата співбесіди: Лютий 2021 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Не удобное расположение.
Вообще не не понятно какой конкретно специалист им нужен. Инженер СКУД, инженер видео и сигнализации, инженер IT, инженер PABX, менеджер проектов, пресейл менеджер, проектант, будет плюсом Cisco, Mikroti, SQL... Всё это один сотрудник?
Нам шкода, що враження про Ваші враження про вакансію склалися саме так, проте перелічені Вами посади - це різні вакансії.
Саме через інтентивне зростання Компанії нам потрібні і інженерии СКУД з досвідом відео, сигналізації і спец-IT ПО, і менеджери проектів b2c, і пресейл-менеджери, також ми підсилилюємо команду проектантами, звичайно, що це все різні посади, майбутні працівники, з різних департаментів.
Часто у кандидатів може бути різносторонній досвід, знання, компетенції та мотивація/бажання, тому HR-менеджери розглядають кандидатів на різні відкриті посади, щоби наша співпраця з майбутнім працівником була успішною.
Дякуємо за Ваш час, залишайтеся Клієнтами SECUR.