Отзыв о работодателе «Сота Альянс» Добавлен: 03.03.21 17:38
Другие названия: ТОВ "Сота Альянс"
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Сайт: www.sota.ua
Телефоны: (044) 454 11 88
Адрес: Украина, г. Хмельницкий
Вакансия: Продавець - консультант
Дата собеседования: 2020 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Гарно спілкуються на співбесіді
1. Магазин Київстар , прийшов на стажировку мене зразу відправили в " бой " до пенсіонерів , які за 10 хв з мене витрусили всю душу , адекватних мало , всі злі і виноватять тебе в шалених тарифах Київстара. ( Хотя на співбесіді обіцяли що моя справа продавати , вислуховувати від пенсіонерів обурення шаленими тарифами я не буду )
2 Обіцяють заробляти шалені гроші , але скільки конкретно ні хто так пояснити не зміг.
3 На магазині товара можно перерахувати на пальцях рук , пару смартфонів , пару кабелів та стьокл і пару флешок , так навіщо аж 5 продавців консультантів на зміні ?
А все досить просто : " Потрібно розказувати пенсіонерам та людям які в цьому не розбираються як їм необхідно налаштувати телефон та встановити антивірус , бо їхньому телофону наступить хана і прийдеться купувати новий !! Через 2 години цього треша я з відти звалив і ні ногою.
Виводи : дана робота підходить для відчайдух які не можуть знайти адекватну роботу та для людей без совісті, які готові за +100 грн до зп обдурювати стареньких людей, та налаштовувати їм безкоштовними програмами смартфони по 1000 грн. Нормальним людям в цій шарашкиній конторі робити нічого !