Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Wework (Львов) Кадровое агентство» Добавлен: 10.03.21 22:59

Основна назва: Wework (Львов) Кадровое агентство
Інші назви: ТОВ ВІ ВОРК
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт:
Телефони: +380683008483, +380933008483, +380953008483
Адреса: Україна, м. Львів, centraln
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,58/5,0

Перегляди: 838
Усього відгуків: 60
Опис діяльності:
Кадровое агентство "We Work" лидер на рынке трудоустройства за рубежом. Мы предоставляем полный спектр услуг. Поможем вам найти лучшую работу в кратчайшие сроки. Работаем качественно и ответственно. Уже более 5000 клиентов воспользовались нашими услугами. Работаем ОФИЦИАЛЬНО, имеем лицензии на трудоустройство, и осуществляем прием платежей только на банковские счета !! Проверяем каждого работодателя, выбираем только лучших. Доверьте поиск работы профессионалам. Хорошего дня и хороших вакансий.
Автор(-ка): Христина Бурко (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

коли мені справді є чим поділитися!
Отже почнемо, мене звати Христина, я зі Львова) мені 21 і з 18 років мені подобається їздити у різні країни на роботу. До цього була у Німеччині на студентській практиці та в Чехії на роботі. Цього разу в силу карантину найоптимальніший варіант для мене - була Польща. Цю компанію мене порадив близький друг - великий плюс для мене компанія знаходиться у Львові, тому я залишила заявку на сайті і прийшла зразу на офіс. Перше, що мені не сподобалося, те що важко знайти сам офіс))) ( подумайте над, тим, щоб поставити на вулиці, якій позначки))
На офісі мені детально все розповіли, їхати по біо я зразу не хотіла, тому що тиждень перед цим моїх друзів розвернули з запрошенням(
тому вирішила робити візу. Візу зробила швидко, добре візових черг не було у Львові. Їхала зі Львова , транспортом компанії , перше на Варшаву, а пізніше нас завезли на мешкання для карантину. Житло було так собі, боялася , що і на постійне проживання теж буде поганим. Але після карантину , нас переселили, і житло було хорошим. Єдине, що не було багато посуду(
На роботу я поїхала на Адідас склад. Чесно? перші дні було дуже складно, хоча я на пакуванні курочок працювала в Німеччині, але за декілька днів вже втягнулася, заробляла так як і в Чехії на складі масок, координатори були більш менш, люди як люди)
чесно, дуже рада, що послухала друга і обрала цю компанію, поки сиділа на карантині, такі історії страшні наслухалася від людей. Тому народ, обирайте перевірене! А ви команда Віворк - ви дуже круті!Дякую вам за хороші гроші і враження!

Негативні сторони компанії

Важко дзвонитись

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 4/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5