Отзыв о работодателе «МСК» Добавлен: 17.03.21 11:30
Основное название: МСК
Сфера деятельности: Производство/поставка: Металлургия
Автор: Людмила (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2020 г.
Дата увольнения: 2021 г.
Сфера деятельности: Производство/поставка: Металлургия
Компанія чесно і відкрито працює. Хоч і не довго пропрацювала там, але хочу відмітити, що позитивна атмосфера в колективі. Причина звільнення - проживала за містом, не зручно було добиратися до роботи. Розійшлися на приємній ноті. Компанія слідкує за своєю репутацією та лицем. Всі відносини будуються на повазі та розумінні,чесності, як до клієнтів так і персоналу. Вдячна що могла себе спробувати там. Успіхів вам.
Дата начала работы: 2020 г.
Дата увольнения: 2021 г.
Не побачила