Отзыв о работодателе «AmoreShop» Добавлен: 25.03.21 18:01
Другие названия: АмореШоп
Сфера деятельности: Торговля: Косметика, парфюмерия
Дата начала работы: 2017 г.
Дата увольнения: 2018 г.
недалеко від метро, вода, подарунки від партнерів
Спочатку все було чудово, на співбесіді вам розкажусь все як найкраще, навіть пообіцяють англійську мову для співробітників. Перший день ти прибуваєш у легкому шоці від кабінетів та ставлення людей до роботи. Коллектив справді дружний, але ніхто не розуміє що треба робити, окрім як перекидати свої задачі один на одного. Постійні плітки, неприємний запах, таргани. Дають техніку, яка доволі стара та не працездатна. Проте, в нас чомусь з заробітньої плати постійно списували кошти за дні народження власників та іншого керівництва без попереджень. А заробітня плата не мільон доречі, щоб розкидуватись! А в мене дитина маленька! Чому я повинна ці гроші віддавати на ЦЕ, а не на дитину!?
Якщо хочете встати і прийти на англійсько о 8 і отримати там просто перегляд серіалів, тоді це те що вам треба.