Отзыв о работодателе «КТ Украина» Добавлен: 02.04.21 09:53
Другие названия: kt.ua
Сайт: kt.ua
Телефоны: +380 (44) 277-94-50
Адрес: Украина, г. Киев, Киев
Дата начала работы: 2021 г.
Дата увольнения: 2021 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
їх немає
Ті хто хоче влаштуватись в компанію не ведіться на офіційні 16 тис по факту ваша ЗП буде 13 максимум у головного на магазині 15 і то треба всім відповісти на телефони заповнити купу паперів і ще встигнути продати .
Саме головне графік з 8 до 20 і так 20днів (якщо вас не поставили на 2 магазин ) і вас виходить 220 годин, а те що по закону 168 і вам повинні заплатити за 52 год то забудьте про це вже ставку отримуєте .
По факту коли ви виходите на зміну у старшого 500 грн у вас 200 (плюс процент за продажі 3% електро інструмент 6 % це аксесуари ) . По факту у вас майже завжди будуть виходити продажі до 600 грн, але у вас є план продажу в місяць, наприклад 200 тис. Якщо ви їх не будете виконувати протягом 2-3 місяців вас звільнять .
Також є бонуси за 5 позицій в чеку 30% таких чеків 1000 грн ,40% 2000, 50% 3000, це все брудний і не забувайте ще про середній чек .Також не забувайте що ви працюєте вантажник ,роздаєте листівки і робите кава і чай , прибиральник і ТД і ТП що спаде на розум старшому зміни . Якщо вам на стажуванні говорять що можете користуватися мобільним коли в залі пусто це не так (ваш старший зміни завжди вам знайде роботу і буде лякати штрафами ) також вас можуть оштрафувати якщо ви не зняли цінник якщо позиція продана на 50% всю зміну і не важливо хто це зробив . І ще у вас можливо може не буде де поїсти сходити в туалет помити руки , головне що ми себе виставляємо компанією №1 в Україні .
Ще можу сказати про колектив, але це залежить від старшого . На вас персональний номер на касі можуть пробивати покупки на 50, 200 , 300 грн і так далі чому так робиться, щоб В НИХ не спускався показник по (5 позиціям в чеку і середній чек ).