Відгук про роботодавця «УБЕРЁМ» Добавлен: 02.04.21 10:54
Інші назви: Уберем, Уберём Киев
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Адреса: Україна, м. Київ, Ааа
Автор(-ка): Саша Неверова (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Уборщица
Дата співбесіди: Квітень 2021 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Інші назви: Уберем, Уберём Киев
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Адреса: Україна, м. Київ, Ааа
Сервис по уборке квартир в Киеве и области.
Вакансія: Уборщица
Дата співбесіди: Квітень 2021 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Полный лохотрон. Две недели обучаться по 200 грн. Обещают за уборку квартиры и мытье окон. МАРАЗМ!!!! Деньги за уборку нам на руки будут выдавать заказчики, а уборщица в 10 утра должна перечислить их компании Уберем!!! ГДЕ ЛОГИКА! НЕ ВЕЖИТЕСЬ!!!
Що до оплати клінерам, у нас відбувається щоденна оплата 600-800гр. А також у нас діє бонусна система, що дозволяє отримувати дохід більше. За кожні 3 позитивні відгуки (з коментарем від клієнта) ви отримуєте нагороду — +500 грн;
За кожні 30 успішно виконаних замовленнь ви отримуєте +1000 грн бонусу;
Якщо ви запрошуєте подругу до нас на роботу і вона успішно виконує 10 замовлень — ви отримаєте +2000 грн бонусу.