Відгук про роботодавця «dias» Добавлен: 22.04.21 18:35
Інші назви: салон краси /дільна ірина василівна
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: dias-studio.com
Телефони: (063)322-51-23
Адреса: Україна, м. Львів, Городоцька 42
Посада: Адміністратор
Дата початку роботи: 2021 г.
Корисність відгуку: 1 - 2 = -1
Читаючи ці коментарі, дивуюся - скільки може бути ненависті у людей. Я являюся працівником студії ДІАС, під керівництвом Дільної І.В., і можу чітко запевнити, що під час моєї роботи жодних махінацій, про що пишуть "ображені працівники", тут не було. Більше того, людей, які пишуть тут мемуари, і копіюють один одного - вигнали за крадіжки, і хамське відношення до клієнтів. Я особисто знаю цих працівників, які могли дозволити собі залишити робоче місце, забравши касу....добре, що хоть ключі залишили на столі. На таких працівників відкрита кримінальна справа.
Дуже шкода, що через таких недобросовісних людей, страждає репутація салону, та посіяна недовіра серед наших клієнтів.
А Ви , перед тим як писати брехню, бодай перевірте це або підтвердіть фактами, хоч щось з того, що написали, а не пишіть під диктовку Дільної все, яка, як завжди, звикла ховатися за спинами інших), бо за наклеп кримінал світить саме Вам, як автору цієї писанини. Сподіваюсь, Ви включите свій здоровий глузд і почнете користуватись власним мозком, чого щиро Вам бажаю )
А тоді, я з превеликим задоволенням прочитаю Ваш відгук на цьому ресурсі ))) всього доброго Вам і успіху на новій "грандіозній" посаді ))
P.S. А про "особисто знаю" це відверта брехня, бо, на щастя, я Вас в очі не бачила і не мала такого "задоволення")))
І, до речі, просто низько залякувати тих, хто пише тут про Вас правду, телефонувати до них з погрозами і на їхнє місце роботи з брехнями. Вся ця інформація записана і збережена, тому, якщо погрози не припиняться, то дана інформація буде передана в поліцію і кримінальна справа проти вас буде відкрита не лише за шахрайство, а ще і за погрози, переслідування і залякування...