Відгук про роботодавця «dias» Добавлен: 27.04.21 17:16
Інші назви: салон краси /дільна ірина василівна
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: dias-studio.com
Телефони: (063)322-51-23
Адреса: Україна, м. Львів
Посада: Перукар-стиліст
Дата початку роботи: Квітень 2021 г.
Моє ім‘я Людмила, я працівник ( перукар- стиліст) салону краси Dias, працювала та працюю до цього часу водночас з дівчатами, які зараз інтенсивно пишуть негативні відгуки на роботодавця Ірину Дільну, та можу ствердити наступне.
Насправді під час роботи проводити повний спектр косметологічних послуг приховано від власника і після цього скаржитись по усіх інтернет порталах це точно не правомірно.
Я, також користувалась послугою карбонового пілінгу і також за нього не оплачувала, навіть враховуючи те, що власниця салону надала внутрішню систему знижок для своїх працівників.
Не стверджую, що це правильно, але все ж мені запропонували і я нею скористалась не оплачуючи. Спостерігала як дівчата повноцінно виконували процедури без відома керівника.
Після того як Ірина Дільна власниця салону у камерах спостереження побачила такі дії, і повідомила, що це не можливо , дівчата залишили салон відчиненим і просто з нього втекли у час робочої зміни.
Я продовжую тут працювати.
Вдячна за урок.
Дівчата, якщо шукаєте роботу то читайте усі відгуки і хороші і погані.
Палка має два кінці. Тому обман з боку власника це одне, а як кажуть дівчата просто користуватись послугами і що тут такого це інше.
Щодо протермінованих матеріалів , якось також доволі дивно. Оскільки , як тільки приходили нова косметика, то дівчата і собі ними користувались.
Невже тоді ви наносили на себе протерміновану продукцію?!
Щодо зарплати, те , що вам обіцяли на співбесіді те і отримують.
Чим очікування не співпадають з реальністю також не погоджуюсь.
Немає