Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «метинвест смц» Добавлен: 11.05.21 10:13

Основна назва: метинвест смц
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Адреса: Україна, м. Дніпро, Солочакова,101а
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,11/5,0

Перегляди: 713
Усього відгуків: 20
Автор(-ка): Демян (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: стропальник
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: Січень 2021 г.
Фінальна зарплата: $350

Позитивні сторони компанії

Що можна сказати доброго про роботодавця ”Метінвест-СМЦ” в м.Дніпро, та фактично нічого!
Перше і єдине хороше, це побутове приміщення, а на все інше, тільки одні нарікання!

Негативні сторони компанії

Я працював в зміні Армена, так ось, цей хамуватий барига, реально завантажує машини позачергово, думаю зрозуміло яким чином все це проводиться, але тільки чому на це закриває очі керівництво, ось це незрозуміло, хіба що самі в певних частках з цим начальником складу, або знову ж кимось кришується з Києва!
До речі, в його зміні дуже часто зловживають алкоголем, особливо в нічні зміни, думаєте це виявляється, ага, як же!

Про вище керівництво взагалі мовчу, все найцікавіше починається ближче до інвентаризації, коли все начебто як підтягується як треба, але не віддається звіт по тому, а куди діваються тони металобрухту, дошок, та і багато іншого добра, особливо це стосується витрат на робочі матеріали і на господарські потреби, тут саме дно корупції!
По залишкам металу, теж не все гладко, списується чимало хорошого, зрозуміло куди, та й кому!

Скарги в київський офіс, нічого не дають, писали багато працівників і не раз, все марно, Київ відмовчується!
Виходить так, що всі керівники підмазані, починаючи з цього дурнуватого Армена і закінчуючи директором дніпропетровського офісу, не кажучи вже за керівника проекту в цілому!
Ну що, тут і дивуватися нічому, чому так неефективно працює величезна база, адже тут крадуть і непрофесійно організовують саму працю, але хто, всі свої хлопці!

Та й взагалі, серед керівництва, та навіть серед службовців в офісі, випадкових людей немає, хтось кимось підтягнутий, переведений, або кришується з Києва, і не важливо на скільки ти професійний, головне ти чийсь протеже, це просто жуть якась, які тут є непрофесіонали, а вони є!

Та хрін з ними, з цим непрофесійним та дебільним й злодійкуватим керівництвом, один хрін на чомусь погорять рано чи пізно, не весь час їм корону носити, обкрадаючи роботяг, та й самого Ахметова!

А ось простих людей шкода, які працюють в досить непростих умовах, з цими злодійкуватими і не побоюся так сказати, тупими керівними гнидами!
Адже з роботяг, часто знімають премії, причому, не показуючи тих же наказів про стягнення, де повинен працівник розписатися з ознайомленням!

Тут, мають роботяг по повній програмі, ну а ті в міру своєї недосвідченості, або боязні, то ті тупо хавають це, ну або йдуть з роботи, як це зробив і я, про що не шкодую ні хвилини, і навіть не рекомендую йти сюди, в цей відвертий бардак та й розсадник корупції!

Ще підозріваю так, що недоплачують ті ж премії робітникам, що навіть і простіше ім по бухгалтерії провести, ну і напевно це практикується, судячи з божевільною різниці в зарплатах, в одній і тій же бригаді, фактично при одному і тому ж стажі, кваліфікації, та й обсязі виконаної роботи, реально питань повно, в день зарплати!

Самі робочі місця не організовані як треба, дуже багато часу йде на пошук того ж молотка, іноді навіть необхідних під підкладки дощок, та навіть елементарної води часом немає попити, не кажучи вже, де помити руки після туалету! Туалети на вулиці взагалі окрема тема, противно навіть заходити в них, не кажучи, щоб справляти нужду там!

За підкладкові дошки, взагалі окрема тема, виходить так, що одні вивозять їх тоннами, торгуючи ними і напевно отслюнявлівая тому ж керівництву!
А ось, коли тобі знадобиться з десяток дошок, то їх або стягнуть з під носа, або це ціла проблема організувати їх вивезення зі складу, та пішли ви, бариги!

Коротше кажучи, і тут все своїм, а точніше тим, хто ділиться з керівництвом! Їй-богу противно, навіть в такій дрібниці і то влаштували такий хаос!

За металобрухту та ж ситуація, корупція і той же хаос!

Чи можу я порекомендувати йти сюди працювати - НІ, так як вас обдурять і в результаті не заплатять обіцяної суми, а ви пропрацюєте в ідіотському графіку, під ідіотським керівництвом, втративши дорогоцінний час, так і не отримавши задоволення від цієї роботи, та ще зіткнувшись з рядом небезпек, особливо працюючи в напівп’яної зміні, що тут часто і коїться!

Робіть висновки, тут люди даремно не пишуть, витратив час хоч на таку скаргу, для когось, хто зробить правильні висновки, не втратив часу на подібних шахраїв, як „Метінвет-СМЦ”!




Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5