Відгук про роботодавця «"CRB clinic"» Добавлен: 16.06.21 19:22
Інші назви: Клиника ортопедии и реабилитации
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.spina.ua
Телефони: (044)580-40-04
Дата початку роботи: Жовтень 2020 г.
Постійний кар'єрний розвиток один з найбільших плюсів в клініці, потрібно лише бажання, старання і керівництво іде тобі на зустріч. Поки була студенткою в медичному влаштувалась масажистом, чз рік виникло бажання подальшого розвитку, почала вивчати фізіотерапевтичні процедури міостимуляцію, УХТ, електрофорез, зараз вже можу впевнено і професійно виконувати ці процедури, але не зупиняюсь і продовжую розвиватись вже більше як лікар.
Ще однією крутою фішкою є наявність бонусів, за які ти можеш безкоштовно проходити процедури в клініці чи привести своїх родичів на лікування. Колектив найкращий, що зустрічався мені на попередніх роботах. А також є зручна, простора ординаторська, де можна не тільки переодягнутись, а й поїсти і навіть полежати на диванчику в перериві :)
потрібно бути швидким та організованим, тому що буває декілька процедур підряд, тому потрібно звикнути все чітко виконувати по техкарті, щоб не затримувати себе та інших