Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Медиа Группа Locomative» Добавлен: 28.07.21 13:16

Основна назва: Медиа Группа Locomative
Інші назви: Locomative
Сфера діяльності: Послуги: IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.
Сайт:
Телефони: +38 (093) 211 76 91
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,80/5,0

Перегляди: 191
Усього відгуків: 32
Опис діяльності:
ФАКТЫ О НАС — ПРЕИМУЩЕСТВА ДЛЯ ВАС У нас бутиковый подход. Каждый клиент на вес золота, которого мы холим, лелеем и любим, как еврейская мама своего единственного сына :) Мы маленькая компания, которая работает с большими проектами в e-commerce. Львиная доля наших клиентов являются ТОПовыми игроками на своих рынках. Изначально они работали с известными и раскрученными компаниями, но в итоге выбрали именно нас. Мы быстрые, гибкие и прогрессивные. Мы маленькие, поэтому нам приходится стараться больше. Мы работаем лучше, быстрее и дешевле. Качество, а не количество — это наша мера!
Автор(-ка): Микола Малецький (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

Мене звати Малецький Микола. Працюю в компанії Медіа Группа «Локомотив» протягом 3 місяців.

Великий досвід роботи в успішних великих компаніях та особливо досвід комунікації в різних колективах. Сьогодні я буду розповідати вам не про роботу, а саме про другу сім’ю. Я не боюсь цього слова. Жодного ранку я не вставав з відчуттям, що не хочу йти на роботу. Жодного разу я не жалкував, що обрав це місце.

Відверто кажучи я навіть боюсь радити вам приходити і ставати частиною цієї компанії, тому що всі настільки ідеально між собою спілкуються і дружать, що інколи здається краще вже немає куди.

В один момент ти можеш обговорювати сильні і слабкі сторони професійного твого Я, а з іншої — просто співати пісні. З одного боку обговорювати, як завоювати ринок, а з іншого сміятись до сліз з ситуацій з корпоративу, який був місяць тому.

Ми обожнюємо компанію. Ми обожнюємо наш продукт. Ми щиро віримо, що ми найсильніші на ринку і що ми можемо змінити світ на краще. Ми пишаємось що кожен з нас є маленькою частинкою, яка протягом року чи двох внесе свій вклад в розвиток цієї компанії і те в яку сторону ми рухаємось.

Але це були плюси, а зараз про мінуси: тут велика внутрішня конкуренція. Чому внутрішня? Тому що тобі завжди допоможуть порадою і взагалі завжди поділяться досвідом роботи, але ти завжди відчуваєш – тобі є куди рухатись і є чому навчатись. Тут тільки сильні. Слабкі тут не виживуть.

У яку сторону не подивись: люди до цього були топ-менеджерами, були тім-лідами, керівниками або взагалі мали свій бізнес. Якщо ми говоримо про роботу, то ми говоримо тільки на мові рішень. Тут не ниють. Тут не шукають факторів зовнішніх чому не вийшло це зробити – тут шукають причину.

Тут не ниють. Тут не соромно показати свої слабкі сторони і попросити допомоги. По факту в тебе є 2 варіанти: ти маєш бути з досвідом і сильним, або працювати як в останній день. Тому що навіть при легкій атмосфері спілкування – це локомотив, який просто несеться на всіх порах. Не важливо коли ти в нього застрибнеш, буде це перший вагон чи останній – головне хоча б раз відчути цей кайф, кайф самореалізації і постійної поваги до твоїй амбіцій.

Ми не ходимо на роботу – просто посидіти і показати що ми працюємо, тому що тут досягають результатів і кожного місяця ми доводимо собі і ринку – що ми найсильніші. І останній раз: це не робота, це сім’я.

Негативні сторони компанії

Офіс не на оболоні

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5