Відгук про роботодавця «Aweb» Добавлен: 20.09.21 21:17
Сайт: aweb.ua
Телефони: (044) 538-01-61
Адреса: Україна, м. Київ, Київ
Посада: помічник керівника
Дата початку роботи: Травень 2019 г.
Уже більше 2 років я працюю в Авеб на позиції офіс-менеджера.
Коли я тільки прийшла, я приємно здивувалася, що знайшла дійсно круту компанію.
Найперше, на що я звернула увагу - це чіткість виконання завдань, яка контролюється внутрішньою crm-системою.
У нас крутий колектив - кожен профі і кожен на своєму місці,- і чим більше я працюю, тим більше в цьому переконуюсь.
І ще, я захоплююсь нашими керівниками, на мою думку, це велике досягнення створити таку компанію і організувати наскільки дієву внутрішню політику.
Безпосередньо я в Авеб еволюціонувала з "офіс-менеджер простий" - це такий, який стандартний, до "офіс-менеджер + помічник головного бухгалтера". Тепер я займаюся бухгалтерськими та господарськими документами та кадрами, відслідковую та впроваджую новини по кадровому, пожежному, діловодству, з охорони праці... Маю можливість комунікувати з кожним працівником нашої компанії та клієнтами Авеб… Все це дозволяє мені вчитися новому та продовжувати розвиватися
не знайшла