Відгук про роботодавця «To go travel» Добавлен: 27.09.21 10:02
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Хочу подякувати менеджеру Пилипенко Анастасії і компанії ТуГоу Тревел за виконану роботу! З погодою все супер, може навіть трохи спекотно. Доходило до 37 вдень. У готелі нам сподобалося дуже, гарна територія, привітний персонал. До гарних дівчат особливо привітний, але без особливих докучань. Зараз рамадан, їм навіть торкатися до дівчат не можна. Відносно прибирання - можна сказати на 4. Нам добре прибрали вже на 3-й день - видно було, що пропилососили. Але ліжка заправляли, на вимогу міняють постіль. Ми залишали шоколадки, іноді долар і нам всипали ліжка пелюстками квітів і складали лебедів (мамі це було дуже приємно і важливо))) З харчування: велика різноманітність страв - ми не занудьгували за тиждень. Тільки один вечір не було риби, а так завжди на вибір кілька видів м'яса, рибки, багато видів гарнірів, багато салатів. За фруктам - завжди були банани і апельсини, пару раз давали диню, абруз, гуаву. Увечері обов'язково готують страви на грилі. Вранці завжди є фруктовий салат, вибір йогуртів. По пляжу - тут найкрутіше і зручне - бетонний понтон підтоплений. По ньому і заходили. З пляжу пісочок не скрізь, просто відмерлі гладкі корали, як я зрозуміла, але в спеціальному взутті можна і по ним. І зручно, що є зонування пляжу, немає скупчення людей. Тобто є лежаки нагорі (дві зони), є внизу. Пляжні рушники обмінюють по картках Єдиний мінус - тут немає вай фая, зовсім. Ми купили місцеву сімку, при готелі вона дорога... І я роздавала інтернет на двох
Треба покращити якість відпочинку . Більше пропонувати готелів для вибагливих туристів