Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Грейд» Добавлен: 13.10.21 12:39

Основна назва: Грейд
Інші назви: ООО Грейд
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,98/5,0

Перегляди: 534
Усього відгуків: 13
Опис діяльності:
поставщик эпицентра кухни
Автор(-ка): Марія (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: SMM-ниця, контент-менеджерка
Дата співбесіди: Жовтень 2021 г.
Корисність відгуку: 2 - 2 = 0
Всього коментарів: 4

Позитивні сторони компанії

20 хвилин від мого дому

Негативні сторони компанії

11.10.2021, проходила співбесіду на позицію SMM-ниці / контент-менеджерки із Тонкаль Наталією.

Наталія протягом усієї розмови підіймала брови та закочувала очі, розмовляла, як із людиною із розумовими порушеннями (повільно і з великими павзами), прискіпувалася до написання певних слів у резюме. Наприклад, чому "в Photoshop" написано, а не "у Photoshop" (помарка), чому "Viber- та СМС-розсилки", а не "Viber- та SMS-розсилки" (тому що СМС стало загальновживаним словом, а Viber - ще ні, до того ж, це власна назва), і чому в мене написано "компанії-конкурентки", а не "компанії-конкуренти" (тому що слово "компанія" жіночого роду). Відповіді на всі ці запитання я надала, проте Наталії все одно цього було мало, і вона залишилася незадоволеною.

Розмовляла з позиції вищої: "якщо ми оберемо вас" і т.д. Так от, (не)шановна пані Наталія, вибір лишається за мною. Ви можете мене запросити, але чи приходити до вас на роботу вирішую я.

Ну, і звісно, ще цікавилася якимось планом робіт на місяць. Коли я склала контент-план і надіслала їй, вона сказала, що це не те, а треба "план робіт". Я - контент-менеджерка, тож, відповідно, я можу скласти контент-план, а не план робіт.

Наталія Тонкаль - абсолютно некомпетентна та безкультурна людина, і не розуміє специфіки роботи SMM-ниці, а також, що у співробітнику/ці зацікавлена і ваша компанія також, а не тільки людина, яка шукає роботу зацікавлена у вас.