Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Соловій-Транс, ПП» Добавлен: 24.10.21 09:13

Основна назва: Соловій-Транс, ПП
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт:
Телефони: +380 97 653-3047
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,32/5,0

Перегляди: 1049
Усього відгуків: 140
Опис діяльності:
міжнародні автомобільні перевезення вантажів з Європи
Автор(-ка): Оля Павлюк (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Грудень 2019 г.
Дата звільнення: Грудень 2020 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Певний період позитивним був лише колектив з хороших кількох людей, які не давали піти...

Негативні сторони компанії

ПП Соловій транс він же Намортранс, ФОП Радіонов, Мусієвська, Брегей, Мостова і інші ФОП створені для ухиляння від податків, для легкого ухилення від оплати перевізнику, бо ми ж на площадці ларді Соловій транс - початок "чесної" роботи в Солов'я... Через такі компанії наша країна в задниці сидить по сьогодні... Хоча гірших від Солов'я ще не бачила і дай Бог не бачити...
Компанія працює від А до Я в чорну, зарплату видають в конверті, обіцялись, що після стажування 2 тижні оформляють офіційно, можу сказати лише одне, мене оформили через 6,5 місяці, що є не законно і почалося дуже цікаво мінімальну з/п скидали на картку і в той же час цю суму віднімали від моїх зароблених відсотків, так як ставки в даній фірмі немає, до працівників ставляться гірше ніж до тварин. Плинність кадрів жахлива, за рік роботи стажери кожного дня, яким ти пояснюєш роботу, навчаєш і ніхто навіть дякую не скаже, не говорю вже, що навчання інших потенційних працівників оплачується.
Директор і власник чітко набирають людей, щоб використовувати і кидати на гроші, в кількох словах ти будеш працювати на дядю і отримувати копійки і то якщо пощастить...
Працюючи в іншій компанії і маючи з чим порівняти це гнила контора, побудована на брехні.
Директор повний дибіл в прямому сенсі цього слова, щоб бути директором логістичного відділу, експедиції потрібно як мінімум побути логістом, щоб розуміти що і з чим їдять.
Від працівнника вимагають все, що можуть, сидиш під камерами як злочинець, працюєш за 3 людей, бо ти і логіст і бухгалтер і коллектор займаєшся вибиванням грошей з замовників, ведеш паперову роботу + ти ще й логіст і ніхто тобі за це не платить, тим більше відправлять на фірму документи за рахунок фірми, то той же бідний логіст без ставки на одних своїх % мусить заплатити за нову пошту, бо фірма бідна... Власник і директор ведуть себе так ніби ти прийшов до них додому, а не на роботу і ще ти не почав працювати як вже їм винний...
Такий бардак і такі горе експедиції потрібно закривати в Україні, у Львові це використання людей як чорну робочу силу. Власник фірми не один раз так і казав, що це не працівник, який заслуговує поваги і оплати за свою працю, а для нього це чорна робоча сила на якій він наживається і далі. Дуже вірю в бумеранг і Бога, таких накаже по повній програмі, бо так ставитись до людей не тільки великий гріх, я б таких по статті на зону запихала.
Не думала писати цей відгук, рік вже там не працюю, але вирішила, щоб люди прочитали і знали, обминали ту гниль і їх не використовували більше.
І тепер саме головне)))
Робота логіста! Всі логісти, які зараз це читають і будуть читати розуміють, що таке робота логіста) Ти будеш працювати на дядю і в той же час тебе захочуть перевірити на детекторі брехні, бо в директора якісь сумніви щодо твоєї роботи... і що я Вам скажу ти проходиш поліграф будучи при цьому вагітною жінкою, якій взагалі не до вияснень стосунків з таким бидлом, яке собі придумало ніби ти вагітна жінка, якій ось ось йти в декрет обкрадаєш дядю на 200 грн, а він того не може пережити і везе тебе на поліграф, наносить шкоду твоєму здоров'ю... Дякувати Богу все добре закінчилось і тепер коли все позаду, сили відновились, працюю в хорошій компанії з чудовими людьми, де директор чудова людина, яка підтримає, допоможе, зрозуміє хочеться йти на роботу, віддавати себе на всі міліон відсотків, запитаєте Чому? Відповідь проста, бо тебе цінують, цінують твою роботу...
Про роботу в цій бидло-дирі можна писати ще багато, але сенс всі зрозуміють. Люди, є багато хороших, совісних компаній, працюючи в яких Ви будете почувати себе принаймні ЛЮДИНОЮ, оминайте Соловій транс, Намортранс це не принесе Вам нічого хорошого, хіба що досвід, колосальний досвід.
Зараз розкажу все, що зібрала за рік роботи в цій фірмі, таким не місце на ринку праці, люди не повинні страждати від дяді, якому все життя мало і ніяк не може наїстися... Захочете знати подробиці пишіть з задоволенням поспілкуюся на цю тему навіть з журналістами)))
P.S А тепер для жінок, які надумають йти і працювати на дядю) Що зробить жінка для своїх дітей, для їхнього захисту, для тих, які вже народилися і ще під серцем?
Правильно... РОЗМАЖЕ, ЗНИЩИТЬ...
Люди можуть робити зло іншим 50 років, а на 51 заплатити за все і навіть більше!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5