Відгук про роботодавця «Ельграф» Добавлен: 27.10.21 20:26
Основна назва: Ельграф
Інші назви: Товариство з обмеженою відповідальністю "Ельґраф"
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт: www.elgraf.com.ua
Телефони: 032) 245-84-44 (032) 245-84-47
Адреса: Україна, м. Львів
Автор(-ка): Андрій (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Інші назви: Товариство з обмеженою відповідальністю "Ельґраф"
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт: www.elgraf.com.ua
Телефони: 032) 245-84-44 (032) 245-84-47
Адреса: Україна, м. Львів
ТзОВ “Ельґраф”, засноване у 1992 році, спеціалізується на виготовленні повноколірної упаковки з картону, гофрокартону та мікрогофрокартону для пакування продукції різних галузей промисловості:
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Пропрацював 2 дні .на третій день повідомили, що не підхожу без чіткої причини. Коли запитав про ЗП, сказали, що не заробив. Тільки після виклику поліції надали договір і оплатили відпрацьований час. Тому будьте пильні,
підписувати документи і беріть свій екземпляр на руки. Завжди вимагайте свою ЗП незалежно від того скільки ви пропрацювали .шукайте нормальні фірми .
Лохотрон
У компанії "Ельграф" немає не працевлаштованих працівників.
Даний працівник приховав справжні цілі свого приходу на нашу компанію, а саме ухилення від сплати аліментів і працевлаштування на 3 місяці, що суперечило нашим вимогам.
Виплати ми проводимо наступного звітного періоду за попередній місяць, з чим працівник був ознайомлений. Згідно ЦПД виплата була проведена згідно чинного законодавства.
Поліції на підприємстві не було! Просимо не поширювати не правдиву інформацію.
Дякуємо за відгук!