Відгук про роботодавця «територия твоей техники» Добавлен: 03.11.21 15:21
Інші назви: СВП ПЛЮС
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Посада: Продавець
Дата початку роботи: Серпень 2021 г.
Дата звільнення: Жовтень 2021 г.
Після звільнення вирішила прочитати відгуки про компанію і зрозуміла, що в основному негативні відгуки пишуть лише незадоволені, а ті, кому було працювати непогано в основному мовчать. Тому трохи виправлю цю несправедливість. Працювала продавцем, потім керуючим на магазині Київстар. Так склалось, що це не перша компанія партнер "Київстар" де я працювала і порівняно з іншими має ряд своїх переваг. Наприклад, тут лояльно відносяться до своїх працівників. Ти не працюєш без вихідних місяцями, як це інколи буває в продажах, з колективом і керівником завжди можна домовитись, тебе завжди почують. Мотивація зрозуміла і скільки ти заробиш залежить виключно від тебе і твоїх здібностей. Звісно, просто так ніхто в продажах мільйони не платить, але достойну зп компанія дає можливість заробити, питання лише в тому чи використовуєш ти цю можливість. Робота інтелектуальна, потрібно багато знати, на ній ти розвиваєшся, постійно дізнаєшся щось нове, вчишся правильно комунікувати з клієнтами і офісом. Працівники офісу, до речі, завжди допомагають. Мені пощастило з колективом і керівником, і якби не переїзд, то найближчим часом точно не звільнялась би.
На початку стажування потрібно освоїти дуже велику кількість інформації, проте потім це дає свої плоди.