Отзыв о работодателе «ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»» Добавлен: 07.11.21 22:02
Основное название: ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»
Сайт: www.ffin.ua
Телефоны: 4343 (безкоштовно з номерів усіх національних операторів); +38 (044) 206-84-15
Автор: Марина (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Дата начала работы: Февраль 2021 г.
Сайт: www.ffin.ua
ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» надає фінансові послуги на території України на підставі державних безстрокових ліцензій на здійснення брокерської, дилерської та депозитарної діяльності депозитарної установи. Компанія залишає за собою право відмовити в наданні послуг особам, що не відповідають вимогам, які висуваються до клієнтів, або стосовно яких встановлена заборона/обмеження на здійснення таких послуг відповідно до законодавства України або інших країн, де здійснюються операції. Також обмеження можуть бути накладені внутрішніми процедурами та контролем ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».
Дата начала работы: Февраль 2021 г.
Теплый чистый офис, белая зарплата, если нужно – дают больничный, если какие-то часы переработаю (иногда бывает), то отгулы есть. Задержек зарплаты никогда не было, такая стабильность радует. Так что с Фридомом мне очень повезло, держусь за свое место.