Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Школа "Шить легко!", ТМ / Башкина П., ФЛП» Добавлен: 20.11.21 19:13

Основна назва: Школа "Шить легко!", ТМ / Башкина П., ФЛП
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Телефони: 044 279 26 07
Ел. пошта: [email protected]
Рейтинг компанії:

Курсы шитья, коворкинг.
Автор(-ка): Наталія Яковенко (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Викладач
Дата початку роботи: Січень 2020 г.
Дата звільнення: Листопад 2021 г.
Стартова зарплата: $1200
Фінальна зарплата: $7000

Благодарные ученики

Працювала викладачкою в школі 1,5 року. Зарплатня не відповідає обяцяним 10000-25000 тисячам (зараз актуальна вакансія на сайті Робота.юа), година роботи викладача – максимум 96 грн. Проте повного навантаження немає. Максимум, що в мене виходило – 6000-8000 грн. Це час, коли я одна працювала викладачкою в школі.

Навчання зараз проходить у звичайній квартирі, зовсім не облаштованій для цього. На групових заняттях може знаходитись до 8 учнів, хоча їх треба розмістити в двох кімнатах і викладачу треба переходити з однієї в іншу.

Техніка вже не нова і постійно потребує ремонту, в швейних машинах постійно не працюючі лампочки, які рідко замінюють. Курс розрахований не на новачків, а людей, які мають якийсь досвід. Бо новачки не встигають за курс пошити речі.

Наразі школа працює, хоча не весь персонал вакцинований, а це порушує правила червоної зони, в яку входить Київ.
Викладачі працюють без офіційного працевлаштування і не захищені законодавчо.

Станом на зараз мені не виплатили кошти за проведені заняття. Адміністрація спочатку вела образливу комунікацію, а потім почала ігнорувати.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії