Відгук про роботодавця «Центр биржевых технологий» Добавлен: 21.12.21 17:01
Інші назви: ЦБТ
Сайт: cbt.center
Телефони: +38 (0482) 37 94 54
Адреса: Україна, м. Львів, Львів
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2021 г.
В серпні відкрила портфель на суму 10 К $. За портфелем слідкую я особисто та мій фінансовий консультант Павло з компаінї Центр біржових технологій (це він до речі, мені цей пеортфель і порекомендував). Як тільки угоди відкрились, то виник мінус на рахунку, я трішки налякалась і мала недовіру. Але Павло пояснив, що це ціна покупки та спреду. Як спливав перший місяць роботи, результат був в плюс 830 $. На початку грудня ми закрили всі позиції. Загалом було відкрито сім позиції. Одну з них закрили в мінус 200 $, інша в нуль $.
А прибуток решти п’яти активів склав 4310 $. Тому за мінусом однієї угоди в 200 $, портфель приніс 4110 $ за чотири місяці роботи. Прибуток я вивела, а повний депозит чекає наступного портфелю. Мій консультант Павло просто професіонал! Розповіла колегам про нього та розповідаю свою історію тут. Всім хорошого настрою!
Всім гарного настрою!)