Відгук про роботодавця «Центр биржевых технологий» Добавлен: 17.01.22 21:45
Інші назви: ЦБТ
Сайт: cbt.center
Телефони: +38 (0482) 37 94 54
Адреса: Україна, м. Львів
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2022 г.
Я досить давно працюю над формуванням свого особистого пасивного доходу. Маю декілька різних напрямків, один з них це фінансові ринки. Тому хочу залишити відгук про компанію Центр біржових технологій, тому що працюю саме з ними і приймаю участь своїми грошима в декількох проектах на фінансових ринках. Взагалі я задоволений результатом. Про компанію ЦБТ можу сказати, що це досить надійна компанія. З ними працюю вже 2 роки, за цей час я заробив зі своїх проектів 60 відсотків прибутку. Це були інвестиційні портфелі, а зараз майже рік я вже працюю з торгівельним роботом. Особисто мені він подобається більше ніж інвестиційні портфелі, тому що він відкриває більше торгових угод на моєму рахунку, це мені дуже важливо з того боку, що відпрацьовуються бонусні кошти. Тому я своїм вибором задоволений. Якщо обирати фінансові ринки, то так, можу їх порадити, однак важливо адекватно оцінювати свої сили і свої ризики в порівнянні зі своїми грошима. Тому я від себе можу порекомендувати ЦБТ у місті Львові, саме з ними я працюю.
всім задоволений