Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Магазин Білизна» Добавлен: 07.02.22 16:55

Основна назва: Магазин Білизна
Сфера діяльності: Торгівля
Телефони: 0677934380
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, вул. Ірпінська 76
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,60/5,0

Перегляди: 343
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах. 47.91 Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет. 47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами
Автор(-ка): Lesia Serg (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Продавець -консультант
Дата початку роботи: Липень 2021 г.
Дата звільнення: Грудень 2021 г.
Стартова зарплата: $6000
Фінальна зарплата: $8000

Позитивні сторони компанії

Зручне місцерозташування.
Новий досвід роботи з білизною.
На цьому плюси закінчуються😄

Негативні сторони компанії

Будьте обережні при влаштуванні на роботу в магазин '' Білизна'' що знаходиться в Біличанському ТЦ за адресою Ірпінська, 76, Київ, 03179. Магазин розташований на першому поверсі з правої сторони біля головного входу в ТЦ, знадвору висить фіолетова вивіска з різними брендами Milavitsa, Kleo, Key, Jasmine.
Оформляють не зразу, і не так як повинно бути. Податок будете виплачувати самостійно із своєї зарплати, лікарняні та відпускні не оплачуються.
В основному на вакансію набираються молоді дівчата, адже їх найлегше обманути. Мене також обманули, власниця магазину Костенко А.С. заставила переписати заяву про прийняття та звільнення з роботи іншими числами, після чого звинуватила у недостачі 800 грн.
Працівники тут не затримуються більше аніж кілька місяців.
Влаштовувалася на посаду продавця-консультанта, але виконувала обов'язки касира, продавця-консультанта, помічника продавця-консультанта, прибиральниці, приймальника товару, проводила інвентаризацію товару. Одним словом була універсальним солдатом, оскільки охочих на цю роботу не знаходилося.
На касі стоїть не одна людина, але звинувачення летять в сторону найманого працівника. На зміні власниця або ж її донька та один продавець-консультант (у мому випадку я), всі свої помилки будуть списувати на вас.
Через кілька місяців знаходить причину, щоб Вас звільнити. І ще й не віддає зарплату тому що недостача, і звинувачує в крадіжці, свої слова підтвердити не може, при тому що є камера! Недостача не велика, а не виплачена зп на багато більша. При проханні показати відео з камери Костенко А.С. відмовляється та говорить, що для цього її потрібно наймати спеціальну людину, щоб переглянути відео з камер, тому що вона не збирається тратити свій час на перегляд відео.
Про товар і відношення до клієнтів мовчу, хто тут був і натрапив на грубість зі сторони власниці магазину зрозуміють. Немає порядку з обліком товару, постійно виникають труднощі при розрахунку з клієнтами.
Працівникам які там працювали теж добре дісталося від власниці та її доньки, вони не рахуються ні з ким, забули про таку річ як карма, все те що вони зробили вернеться їм бумерангом із 100% віддачею.
Бережіть себе та свої нерви не тратьте свій час на цю роботу!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5