Отзыв о работодателе «OnePrice» Добавлен: 13.02.22 18:23
Сайт: oneprice.ua
Телефоны: +380674345090
Адрес: Украина, г. Львов, Площа Галицька, 15
Вакансия: Товарознавець
Дата собеседования: Февраль 2022 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Немає
Якщо Ви колись захочете йти працювати в One Price, чи Вам самостійно запропонують вакансію(як і мені), то не погоджуйтесь в жодному разі. Працівники з підбору персоналу ставляться невідповідально; спочатку вакансія відкрита, потім тебе відбирають на дану вакансію, кажуть виходити на роботу з наступного тижня(людина відповідно скидає всі свої документи), і день перед виходом кажуть, що попередній працівник залишається; і в результаті людина, яка ходить на співбесіди (в цьому випадку я, яка витрачала свій час і двічі туди їздила, відмовившись від пропозицій інших, більш серйозних і відповідальних роботодавців залишають ні з чим) Для мене це досвід, а Вас хочу застерегти.. Хто буде влаштовуватись (або планує) туди на роботу, перш за все поважати себе і свій час, не зв‘язуючись з компаніями, які не можуть самі визначитись хто їм потрібен і в останній момент змінюють своє рішення не в твою користь. Будьте обачними🙏
Всі деталі, переписки маю збережені та можу скинути, щоб переконались у правдивості моїх слів.
1.) Рівень зарплати яку обіцяють, насправді не відповідає фактичній сумі , ті копійки які Ви отримаєте навіть волонтерством не можна назвати.
2.) З певненістю можу сказати що Боднар Христина Михайлівна найгірший адміністратор з яким мені доводилось працювати, вона взагалі не компетентна і не вміє визнавати своїх помилок, та адекватно не сприймає критику .
3.) Потік кадрів там шалений, адже ніхто не хоче працювати під керівництвом людини ,яка сидить на складі купить чи розмовляє з своїми подругами, в той час коли бідний касир і розраховує людей на касі, і носить товар на склад який щойно приїхав.
Окрім того там щотижневі переоцінки на товар , а товару понад 10000 одиниць, і якщо не встигнеш поміняти ціннник вчасно, то вигрібаєш за це від покупця.
Ах так, про покупця , якщо ви захочете купити щось в цьому магазині то подумайте про те, що тою чашкою, тою вазою чи тою ж щіткою для волосся, парасолю, могла користуватись адміністрація магазину🙈
Одним словом це лайно а не компанія !!!