Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Euroses» Добавлен: 05.04.22 14:02

Основна назва: Euroses
Інші назви: EUROSES Санітарна служба
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт:
Телефони: (044)-360-26-25 (044)-360-26-25 (073)-360-20-20
Адреса: Україна, м. Дніпро, Яворницького
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,00/5,0

Перегляди: 207
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Компанія Euroses надає послуги боротьби зі шкідниками такими як, таргани, мухи, мурахи, клопи, блохи, оси, павуки, жуки, комарі та інше. Пропонують комплексне вирішення питань, що стосуються санітарних вимог до об'єктів будь-яких типів та розмірів.
Автор(-ка): Олег Філатов (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Технолог
Дата початку роботи: Березень 2021 г.
Дата звільнення: Квітень 2022 г.

Позитивні сторони компанії

Навіть не знаю що можна позитивного додати, після того як вони вчинили під час воєнного стану зі своїм робітником.

Негативні сторони компанії

Шкода, а може й ні, що я був не офіційно зареєстрований, і вся робота проводилась на "доброму слові". На цю роботу покликав мене знайомий сім'ї - Сергій Осадчий, що працює там старшим технологом. Від самого початку були якісь недомовленості. Спочатку обговорювалось що зарплатня буде одразу після кожної обробки. Потім Сергій (всі фінансові питання велись виключно з ним) сказав що зарплатня буде тільки у кінці місяця. Як наслідок, зарплатню перенесли на початок наступного місяцю. Проте ми якось уладнали цей момент. Тим паче це була не основна моя робота.
Потім було ще декілька моментів, проте їх можна не згадувати в порівнянні з тим, що вони вчинили нещодавно. Як тільки почалась війна, я не став писати одразу за гроші, десь через тиждень я написав Сергію, та спитав просто як справи у нього та його сім'ї. Також я написав координатору (який назначав мені дату та час роботи на об'єктах) і спитав як з роботою у найближчий час. ЩЕ через тиждень (2 тижні з початку вторгнення, а саме 7 березня) спитав коли буде зарплатня. Нащо отримав відповідь "ніхто з робітників компанії ще грошей не отримав". Потім один раз на тиждень я питався стосовно фінансового питання, та що так не робиться у такі часи. Пізніше я набрав замовника ГЛОВО на Яворницького у Дніпрі, що замовляють наші послуги, і спитав чи платити вони нашій компанії за роботу в попередньому місяці - на що отримав відповідь "Так, ми розрахувалися за всі роботи". Сергій довго відхрещувався, та придумував різні причини того що мені не платять. Проте я все-таки добився, і мені відправили гроші. Проте сума була у 2 рази менша. Я спитав чого саме така сума , на що мені відповіли "Ти не вчасно скинув звіт по роботах". Далі я вже не втримувався та висловив все що думаю. Гроші мені ніхто так і не Так що ось так, думайте перед тим як йти сюди працювати. І ніколи не сподівайтесь що якщо працюєте зі знайомими, то вас обов'язково не кинуть!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 2/5