Отзыв о работодателе «Job2day» Добавлен: 10.04.22 16:42
Другие названия: ДжобТуДэй
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Сайт: job2day.com.ua
Телефоны: +380972989426, +380933747986
Дата начала работы: 2021 г.
Дата увольнения: 2022 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
гарно стелять
фірма кидає людей на гроші і надає не існуючі послуги, усі і усюди їхні вакансії як виявилося видумані і остаточно мають сумнівний характер, платили 150 євро їхали і домовлялися за одне а отримали зовсім інше, приїхавши на місце ніхто взагалі не знає хто вони такі, ви уявіть собі, за що тоді була оплата????? за телефон????? я звернулася до поліції, там сказали що по цій фірмі вже дуже багато скарг написано включаючи моє тому що є якась єдина база, сказали що збирають дані про них і будуть розбиратися тому що не до них зараз бо війна, але як не до них якщо ці тварюки людей під час війни обманюють, це ж мародерство!!!!!!!!!!!!!!! просто жах, люди ніколи грошей на перед не платіть нікому щоб не опинитися в такій ситуації як я, читаючи вже тепер інші відгуки про них я тільки тепер зрозуміла що люди пишуть правду, тепер вони будуть як і іншим писати що хтось очерняє їхню репутацію, що це конкуренти їх не люблять, ви тварюки і жалю вам нема!!!!!!!!!!!! горіти вам в пеклі як і тим рашистам сволочі!!!!!!!!!!!!!!