Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Edustream» Добавлен: 03.05.22 16:05

Основна назва: Edustream
Інші назви: Edu stream
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,80/5,0

Перегляди: 377
Усього відгуків: 2
Опис діяльності:
Написание научных работ
Автор(-ка): Богдан (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: Травень 2022 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Компанія продемонструвати не встигла

Негативні сторони компанії

Я подав резюме на посаду редактора-перекладача, зробив тестове, настав час співбесіди.
По-перше, компанія зовсім не розрізняє, що таке редактор-перекладач, а що таке customer support representative. Наскільки я зрозумів, вони хочуть, щоб працівник спочатку редагував тексти, а потім в якості кар'єрного росту займався продажами і проблемами клієнтів, що взагалі дикість. Спеціаліст-перекладач НЕ розвивається до працівника колл-центра!
По-друге, на питання про те, з якими ринками вони працюють, конкретної відповіді отримано не було, але з їх сайтів і взагалі специфіки роботи зрозуміло, що з росією співпрацю вони досі не припинили. Тобто компанія мало того, що не має ЖОДНОГО посту чи натяку щодо підтримки ЗСУ чи України, вони не збираються йти з ринку росії, тим самим підтримуючи вбивства, зґвалтування, і обстріли мирних мешканців.
Висновок. Компанія не знає, який співробітник їм потрібен, дівчина, яка мала бути моїм куратором, взагалі думала, що проводить співбесіду на customer support, тому hr довилось підключитись і змінити тему розмови. Вочевидь, спілкування між відділами не налагоджене, ось вам і виходить. Також підтримка війни в Україні. Щодо графіків роботи, зп, і іншого. Добре, що не довелось зустрічатись з іншими проблемами компанії і витрачати ще більше часу. Дивіться на їхні сайти, перевіряйте інформацію яку вам надає роботодавець.